PREKO AUTOKOMANDE NE MOŽE ZBOG DERBIJA, A LINIJA 18 MENJA RUTU! Paklena gužva u Beogradu pred utakmicu! (FOTO)

Autor:

Vesti

09.03.2024

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedini delovi grada blokirani su ove subote popodne.

PREKO AUTOKOMANDE NE MOŽE ZBOG DERBIJA, A LINIJA 18 MENJA RUTU! Paklena gužva u Beogradu pred utakmicu! (FOTO)

Foto: Naxi kamere

Povodom derbija koji se održava danas u 17 časova na Marakani, saobraćaj se trenutno veoma otežano kreće. Prema informacijama, najveća blokada je zabeležena na Autokomandi, gde se preporučuje obilaženje u najširem luku.

Takođe, zbog prolaska navijača Autokomanda je bila zatvorena, pa su vozila bila preusmerena.

Kako se i a društvenim mrežama dele kadrovi velikih kolona i guvi, čitav grad je pod opsadom policije kloja je u oklopima.

Autobus 18 ka Medaku ne može ka Autokomandi već nastavlja pravo do isključenja Dušanovac. Tragedija je od gužve. Ko nemora u ove krajeve, nek ne kreće - prenosi poruku građana serbialive_beograd

 

 

Podsećamo, za danas su i najavljene gužve u gradu tokom celog dana, budući da su ujutru građani izlazili na groblje zbog praznika Zadušnice. Za 17 je zakazana utakmica Crvena Zvezda - Partizan, a uveče se očekuje i protest ispred RTS-a.

Vremenski uslovi nepogodni za vozače u Srbiji

Zahlađenje i moguće slabe snežne padavine u planinskim predelima menjaju uslove vožnje. Zbog pojave mraza u jutarnjim satima vozače upozoravamo na mogućnost formiranja tankog ledenog sloja na svim vlažnim deonicama puta zbog toga je u ovom delu dana veća opasnost od proklizavanja točkova.

Magla takođe utiče na stvaranje poledice, a i temprature su u tim područjima za koji stepen niže. Vidljivost je smanjena na prilazima Kopaoniku, na području Požege, ima je pored južne i zapadne Morave ali se često pojavljuje i na ostalim putevima porede reka i prevoja. Vikendom je saobraćaj pojačan na putevima koji vode ka Kopaоniku, Zlatiboru, Divčibarama, Tari i Staroj planini, javio je AMSS.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading