NESTALA TINEJDŽERKA (17) VIĐENA KOD PORODIČNE KUĆE? Policija nadzire objekat, roditelji u očaju mole da im se dete vrati!

Autor:

Svet

09.03.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana G. je nestala 22. februara.

NESTALA TINEJDŽERKA (17) VIĐENA KOD PORODIČNE KUĆE? Policija nadzire objekat, roditelji u očaju mole da im se dete vrati!

Foto: Privatna arhiva

Jedna stara i nenaseljena kuća na periferiji Dupnice u Bugarskoj postala je centar pažnje nakon što su meštani prijavili da su tamo videli devojku koja podseća na nestalu tinejdžerku Ivanu Georgievu (17).

Ta kuća pripada njenoj porodici, ali u njoj niko ne živi. Ivana je nestala 22. februara, a nekoliko dana kasnije policija je dobila dojavu da je devojka koja liči na nju primećena u tom području. Policajci su posetili kuću, ali nisu pronašli nestalu tinejdžerku. Međutim, odlučili su da instaliraju kamere koje nadziru to područje 24 sata.

Bugarski portal 24 sata piše da tamo nema policije niti rođaka kako se tinejdžerka ne bi uplašila.


Potraga za Ivanom

Forenzički stručnjaci posetili su nekoliko imanja njenih rođaka, ali devojku nisu pronašli. Policija je pre nekoliko dana zaustavila potragu za njom.

Gradonačelnik Dupnice je sugerisao da je možda napustila zemlju. Za sada je jedini trag devojčice njena jakna koja je pronađena na glavnom putu E-79 u blizini tunela u Dupnici. Njeni roditelji su nedavno otkrili da su je odveli kod psihologa nekoliko puta. 

- Ako nas čuje ili sluša, želimo da joj kažemo da se vrati kući, da nas pozove. Volimo je, nećemo da se svađamo sa njom. Nadamo se da je živa i da je dobro - rekli su njeni roditelji.

Podsetimo, Ivana je nestala 22. februara u podne nakon što je otišla iz škole, a tamo je ostavila telefon i tašnu. Otada je niko nije ni video ni čuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading