PRONAĐENA NESTALA DEVOJČICA IZ RUME! Za drugom se još traga!

Autor:

Vesti

06.03.2024

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno je gde se nalazila.

PRONAĐENA NESTALA DEVOJČICA IZ RUME! Za drugom se još traga!

Foto: RINA

Socijalni radnici Centra za socijalni rad iz Bogatića pronašli su noćas u Rumi petnaestogodišnju M.M., jednu od devojčica koje su se odmetnule iz Dečjeg sela "Dr Milorad Pavlović" u Sremskoj Kamenici, i vratili je nazad u ustanovu, prema informacijama Telegraf.rs.

Potraga za drugom devojčicom, trinaestogodišnjom J.M., i dalje je u toku.

Podsećanja radi, sestre su napustile Dečje selo "Dr Milorad Pavlović" u Sremskoj Kamenici 21. februara, i od tog dana im se gubi svaki trag. Nakon prijave njihovog nestanka, njihovu potragu preuzelo je nekoliko policijskih stanica.

Prema informacijama iz Centra za socijalni rad u Bogatiću, koji ima zakonsko starateljstvo nad devojčicama nakon što su iz porodičnih razloga vezanih za nasilje premeštene u Dečje selo, nisu se oslanjali isključivo na policijsku potragu u svojim naporima da ih pronađu.

Saznanje da je mlađa sestra J.M. prethodno već bežala u Rumu, gde joj se nalazi dečko, navelo je socijalne radnike na pretpostavku da su se devojčice možda tamo sklonile.

- Oni su sinoć kontaktirali sestru mladića sa kojim se J.M. zabavlja i ona je otkrila da svakodnevno viđa M.M. od kada se uselila kod starije žene u Železničkoj ulici. O tome su odmah obavestili policiju i dok su stigli u Rumu, devojčicu su policajci već doveli u stanicu - otkrio je izvor pomenutog portala.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading