ZBOG RADOVA U CENTRU GRADA, UKIDAJU SE OVE DVE TROLEJBUSKE LINIJE TOKOM VIKENDA! Autobusi menjaju trase!

Autor:

Vesti

10.02.2024

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autobusi dnevne linije 31, kao i noćnih linija 29N, 31N i 33N, moraće da promene svoje trase.

ZBOG RADOVA U CENTRU GRADA, UKIDAJU SE OVE DVE TROLEJBUSKE LINIJE TOKOM VIKENDA! Autobusi menjaju trase!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Dve trolejbuske linije neće saobraćati tokom vikenda dok su trase izmenjene za više autobuskih linija.

Ulice pod radovima

Ulica Vase Čarapića, od Francuske do Dositejeve ulice, postaće gradilište od petka uveče do ponedeljka ujutru. Zbog ovih radova, vozači trolejbusa na linijama 28 i 41 će morati da prilagode svoje rute, a neke autobuske linije takođe će biti pogođene.

Izmenjeni prevozni pravci

Trolejbusi na liniji 29 će saobraćati na relaciji Trg Slavija - Medaković 3, ali će nositi oznaku 29L. Autobusi dnevne linije 31, kao i noćnih linija 29N, 31N i 33N, moraće da promene svoje trase, vozeći od stajališta "Trg republike" u Kolarčevoj ulici do perifernih terminusa.

Privremena ukinuta stajališta

Stajališta "Studentski trg" i "Trg republike" u oba smera biće privremeno ukinuta za linije 28, 29, 31, 41 i EKO2. Takođe, stajalište "Makedonska" neće biti u funkciji za linije 28 i 41, dok će stajališta "Dorćol/SRC Milan Gale Muškatirović/", "Solunska", "Cara Uroša", "Terazije", "RK Beograđanka" i "Trg Slavija" biti privremeno ukinuta za liniju EKO2.

Novi pravci kretanja vozila

Vozila će promeniti smer kretanja ulicama Kolarčeva - Trg republike - kroz terminus "Trg republike" - Braće Jugovića, Francuska - Trg republike - Kolarčeva. Takođe, autobusi na liniji EKO2 će saobraćati na relaciji Beograd na vodi - Trg Slavija, ali će nositi oznaku EKO2L.


Iako su radovi na Ulici Vase Čarapića neophodni za unapređenje infrastrukture, oni će uticati na režim gradskog prevoza tokom ovog vikenda. Putnici treba da budu obavešteni o privremenim izmenama i da prate obaveštenja javnog prevoznika kako bi se prilagodili novim okolnostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading