O BIVŠEM DEČKU NADEŽDE BILJIĆ SVI PRIČAJU: Pre Tome Panića ljubi je OVOG sportistu, danas izgleda totalno drugačije!

Autor:

Zabava

10.02.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno sve o bivšem dečku Nadežda Biljić!

O BIVŠEM DEČKU NADEŽDE BILJIĆ SVI PRIČAJU: Pre Tome Panića ljubi je OVOG sportistu, danas izgleda totalno drugačije!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Nadežda Biljić i Toma Panić su svoju ljubavnu priču započeli u rijalitiju "Zadruga", ali su uspeli da održe svoju vezu i van malih ekrana. Njihova ljubav je postala još jača kada su dobili sina Longa, koji je postao centar njihovog sveta. Iako su prošli kroz turbulentne periode, njihova ljubav je opstala i izvan rijaliti sveta, što je retkost u svetu javnih ličnosti.

Republika

Foto: instagram/nadezdabiljic

Nadežda Biljić i Toma Panić

 

Nadeždin ljubavni život je postao predmet interesovanja javnosti nakon ulaska u rijaliti "Zadruga", ali malo ko zna da je pre te popularne emisije, pevačica bila u srećnoj vezi sa rukometašem Dušanom Zdravkovićem. Ova činjenica baca novo svetlo na njen ljubavni život pre medijske popularnosti.


Nadežda je svojom pojavom u rijalitiju stekla veliku popularnost, ali i privukla pažnju medija na svoj ljubavni život. Ipak, njena veza sa Tominom je opstala i van "Zadruge", što je retkost u svetu rijaliti veza. Njihov sin Long postao je simbol njihove ljubavi i zajedništva.

 

 

Njih dvoje zabavljali su se u periodu dok se pevačica takmičila u "Pinkovim zvezdama", sve je delovalo idilično, a onda se veza završila skandalom.

 

 

- Dušan Zdravković mi je bivši momak, koji je išao sa mnom 24 sata na takmičenja "Pinkove zvezde", bili smo šest meseci u stvarno fenomenalnoj vezi. Njegovu majku mnogo volim i raskinuli smo zato što se on dopisivao sa nekom igračicom dok sam ja ležala u krevetu - rekla je Nadežda Biljić svojevremeno.

Dušan Zdravković takođe se takmičio u prvoj sezoni "Zadruge", ali je ispao iz rijalitija pre nego što je Nadežda ušla.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading