JOŠ JEDAN BAHATI BEOGRAĐANIN! Smartom blokirao 8 tramvaja i OTIŠAO - Stao na šine, građani POBESNELI! (FOTO)

Autor: D.B.

Vesti

30.01.2024

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj potez vozača "smarta" rezultirao je zastoju čak 8 tramvaja, što je izazvalo negodovanje i revolt među Beograđanima.

JOŠ JEDAN BAHATI BEOGRAĐANIN! Smartom blokirao 8 tramvaja i OTIŠAO - Stao na šine, građani POBESNELI! (FOTO)

Foto: facebook

Danas je kod Palilulske pijace zabeležen jedan od mnogobrojnih primera bahatog parkiranja u Beogradu. Vozač automobila "smart" odlučio je da svoje vozilo parkira tik uz tramvajske šine, blokirajući prolaz tramvajima u ovom delu grada.

Ovaj potez vozača "smarta" rezultirao je zastoju čak 8 tramvaja, što je izazvalo negodovanje i revolt među Beograđanima. Na Instagram stranici serbialive_beograd mogu se naći brojni komentari građana koji osuđuju ovakvo ponašanje.

Jedan od komentara glasi: "Komunalna milicija, kazna pa pauk. Ovako nešto bi bilo nezamislivo u Nemačkoj."

 

 

Očigledno je da ovakvo bahato parkiranje izaziva negativne reakcije kod ljudi koji se nadaju boljem poštovanju saobraćajnih propisa.

Ovakav primer pokazuje koliko je važno da vozači budu odgovorni i svesni posledica svojih postupaka u saobraćaju. Bahato parkiranje može izazvati ozbiljne probleme za druge učesnike u saobraćaju, kao što je bio slučaj sa zablokiranim tramvajima kod Palilulske pijace.

Podsetimo, to nije jedini slučaj za danas. 

Još jedna vožnja u suprotnom smeru zabeležena je na srpskim putevima. Naime, juče u ranim jutarnjim satima snimljen je vozač automobila koji je sve vreme od Ugrinovaca do Šimanovca vozio brzom trakom u kontra-smeru.

Kako se vidi na snimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama, vozač je uključio sva četiti migavca, verovatno shvativši da je u pogrešnoj traci, ali je i dalje vozio krajnje levom, odnosno brzom trakom, rizikujući svoj i život drugih učesnika u saobraćaju.

Na video-snimku se takođe vide vozači koji mu dolaze u susret i koji mu blicaju i signaliziraju da je u pogrešnoj traci, dok mu i sirenom signaliziraju i automobili iz trake u kojoj bi trebalo da se nalazi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ime Moje

30.01.2024 15:05

Kada policija ne radi svoj posao lepo izađete iz tramvaja i prevrnete auto ili još bolje spakujete ga u kontejner.