BEOGRAĐANIN POPIO MRTVAČKU VODU PA GA ŽENA ŠUTNULA IZ STANA! Bio deo rituala nije ni znao - vračara SVE ZAKUVALA, skovala pakleni plan! (FOTO)

Autor:

Vesti

21.01.2024

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispostavilo se da su, prema tvrdnjama vračare, on i njegova supruga popili "mrtvačku vodu".

BEOGRAĐANIN POPIO MRTVAČKU VODU PA GA ŽENA ŠUTNULA IZ STANA! Bio deo rituala nije ni znao - vračara SVE ZAKUVALA, skovala pakleni plan! (FOTO)

Foto: pexels.com

U urbanoj sredini Beograda, čovek je izneo svoje uznemirujuće iskustvo sa vlaškom magijom, tvrdeći da je postao žrtva ovog neobičnog fenomena. Mladić, koji je bio u srećnom braku, iznenada je primetio značajne promene u odnosu sa suprugom i neprijatnosti u svakodnevnom životu. Odlučio je potražiti pomoć od osobe koja tvrdi da može ukloniti crnu magiju.

- Živeli smo u skladnoj zajednici, odjednom se osetila neka netrpeljivost neobjašnjiva, u kući i u našem odnosu - počinje svoju priču. Nakon konzultacija sa ženom koja se bavi uklanjanjem crne magije, došao je do saznanja da je na njega bačena magija.

Ispostavilo se da su, prema tvrdnjama vračare, on i njegova supruga popili "mrtvačku vodu" koja je imala ozbiljne posledice na njihov odnos. Takođe je otkrio da su imali predmete sa sahrane članova porodice, što je bilo deo navodnog rituala crne magije.

- Stupio sam u kontakt sa ženom koja se predstavlja kao neko ko otklanja te stvari. Rekla mi je da imam neke predmete u kući, a ja prosto nisam mogao da poverujem da ih imam, pa sam joj rekao: "Čekajte, pa moja supruga je spakovala sve stvari i otišla", ja sam našao te predmeti i stajali su baš na mestu gde je ona rekla da stoje. Mrtvačka voda... Supruga i ja smo je popili... odnosno voda u kojoj je okupan leš. od tada naš odnos je postepeno počeo da postaje sve lošiji, zahladneo je, ne kaže se džabe "hladan kao leš" - priznao je nesrećni čovek.

Foto: pexels.com

Crna magija

Ovo uznemirujuće iskustvo ukazuje na prisustvo vlaške magije u središtu Beograda, iako je to područje obično manje povezivano s tradicionalnim obredima ove vrste. Stručnjaci, poput etnologa Aleksandra Repidžića, ističu da je vlaška magija deo lokalne tradicije, ali naglašavaju da mnogi od ovih fenomena proizlaze iz autosugestije i traženja utehe u teškim trenucima.

Etnologa Aleksandra Repidžića je rekao da je "Vlaška magija samo jedan lirski deo o bajalice su tu svakako najzanimljiviji deo".

- Nažalost, nije tačno da reči koje se izgovaraju prilikom čina magijskog delovanja imaju isceliteljsku moć. Pre svega, tu se radi o autosugestiji. Mi kada odlazimo kod vračare želimo da nešto promenimo u našem životu, ali nažalost istina je skroz drugačija. Samim činom odlaska kod vračare mi ustvari pokušavamo da pronađemo neku utehu, ili da opravdamo to što smo npr. depresivni ili nam ništa ne ide od ruke, pa je lakše da kažemo da nam je neko nešto učinio - smatra Repidžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading