Dečija AVAntura u AVA shopping parku

Autor:

Vesti

03.10.2023

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledeća dva vikenda biće posebno zabavna mališanima!

Dečija AVAntura u AVA shopping parku

Foto: Ava Shopping park

Dečiji dani

Naredna dva vikenda rezervisana su za sjajnu zabavu za mališane u okviru "Dečije AVAnture" koja će se održatiu održati u AVA shopping parku, od 12 do 18 časova ovog vikenda, kao i narednog (14. i 15. oktobar) mališane očekuje penjanje na veštačku stenu, oslikavanje lica kao i mnoštvo drugih zabavnih sadržaja, učenja i lepog druženja.

Čarobni svet zabave i uzbuđenja čeka sve mališane i njihove roditelje naredna dva vikenda u AVA šoping parku. Specijalno za decu osmislili smo pregršt zabave koja garantuje nezaboravnu avanturu i dobar provod, nakon kog ćete se vratiti kući sa osmehom na licu.

Foto: Ava Shopping park

Dečiji avantura dani

U subotu od 12 pa do 16 časova deca imaju priliku da se oprobaju u penjanju na veštačku stenu. Od 12 do 14 časova ocrtavamo lica tokom kreativne radionice „Jesen u boji", a ujedno zajedno učimo korisne stvari na temu prirode i kako da je volimo. Mali sportisti od 14 do 16 časova mogu da se oprobaju na sportskom poligonu gde je cilj da nauče kako da neguju telo i duh. Kreativna radionica tokom koje deca imaju priliku da nauče kako se sadi čuvarkuća, kao i deo u kom uče o svemiru zajedno sa maskotom astronauta planirana je za termin od 16 od 18 časova. Finesa čitaonica za malce sa temom „Upoznajte Krokovu" traje od 12 do 18  časova.

Za nedelju pripremili smo sjajan program koji počinje od 12 časova, u prvom terminu mališani će moći da dobiju zanimljiv „face paint", slede kreativne radionice „Jesen u boji" gde zajedno učimo na temu prirode. Mali kreativci mogu da se oprobaju u bojenju džinovskih bojanki i da uče slova i brojeve od 14 do 16 časova. Maskota astronauta i kreativne radionice za sadnju čuvarkuća održaće se od 16  do 18 časova, a Finesa čitaonica za malce sa temom „Upoznajte Krokovu" održava se od 12 do 18 časova.

Foto: Ava Shopping park

Dečiji avantura dani - zabava za mališane

Ukoliko imate neke planove za ovaj vikend i ne stižete da posetite „Dečiju AVAnturu" naredenog vikenda (14. i 15. oktobra) zabava se nastavlja u punom jeku, počinjemo od 12 časova sa oslikavanjem lica koje traje do 14 časova u subotu, u isto vreme počinje i čitaonica za malce koja traje sve do 18 časova. Zajedno sa maskotom Spartanca učimo zanimljivu istoriju od 14 do 16 časova. Dečije kreativne radionice se održavaju od 14 do 17 časova, a dečija predstava planirana je za termin od 17 do 18 časova. Slikarske radionice za decu se održavaju od 16 do 18 časova.

Foto: Ava Shopping park

Sportski poligon za decu u Ava parku

Ni u nedelju neće izostati zabava, jer od 12 do 14 časova imamo oslikavanje lica mališanima, u isto vreme startuje čitaonica za malce, od 14 do 18 časova slede sportske igre za decu, a od 16 do 18 časova sa maskotom Spartanac učimo istoriju na zabavan način. Dečije kreativne igraonice su planirane za termin od 16 do 18 časova, a od 17 do 18 časova oslikavanje lica.

Foto: Ava Shopping park

Deca se igraju

Za one malo starije koji uživaju u šopingu, AVA shopping park prirediće šoping vikend 14. i 15. oktobra sa sjajnim popustima.

Ne propustite dva predstojeća vikenda prepuna zabave za mališane, gde će oni imati mogućnost da razviju svoju maštovitost, hrabrost, kao i društvene veštine dok istražuju različite atrakcije i uče kako se nositi sa izazovima. Ovde, svako dete može pronaći nešto što ga ispunjava srećom, bilo da je ljubitelj adrenalinskog penjanja na veštačku stenu, kreativnih radionica ili jednostavno opuštanja u prijateljskom okruženju.

Foto: Ava Shopping park

Dečija avantura dani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading