"MI SMO BILI PRED KRAJ ROKA KOJI SU DOKTORI DALI": Ispovest muškarca koji tvrdi da je u MANASTIRU TUMANE doživeo pravo ČUDO, a nema racionalno objašnjenje!

Autor: N.J.

Lifestyle

03.10.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manastir Tumane jedan je od najposećenijih u Srbiji, a o njegovom čudu govori i ispovest ovog muškarca.

"MI SMO BILI PRED KRAJ ROKA KOJI SU DOKTORI DALI": Ispovest muškarca koji tvrdi da je u MANASTIRU TUMANE doživeo pravo ČUDO, a nema racionalno objašnjenje!

Foto: Republika - Nebojša Mandić, Shutterstock

Manastir Tumane je srpski manastir iz 14. veka, a nalazi se devet kilometara od Gulupca. Prema predanju ovaj manastir je zadužbina Miloša Obilića. Danas, to je jedan od najposećenijih manastira, mnogi tamo pronađu mir. 

Zahvaljujući pričama onih koji su tamo doživeli neko čudo, mnogi veruju da taj manastir "vraća u život" sve one koje su lekari davno otpisali.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Manastir Tumane

Jedan muškarac je u svojoj emotivnoj ispovesti objasnio koliku želju su imali supruga i on da dobiju bebu. Prognoze lekara nisu bile dobre, ali oni su verovali i nadali se. Jednom prilikom sami su otišli u manastir Tumane, a muškarac je ispričao kakvo čudo su tamo doživeli.

- 27 godina smo imali kada smo se uzeli, a 30 godina smo već imali te 2008. godine kada su suprugi rekli da do te 30. ako ne zatrudni, neće moći  da ima decu. Što znači da smo mi bili pred kraj, da se tako izrazim, roka koji su nam doktori rekli. Mi smo koristili razne preparate, nisu to bili neki lekovi, ali sve ono što smo čuli da može da pomogne, mi smo koristili. To je kod mene izazvalo osećaj tuge, praznine i očaja. Očaja u smislu da iza sebe neću ostaviti poroda.  Da neću imati decu, da neću biti u prilici. I supruga i ja smo klečaći molili se pred ikonom Presvete Bogorodice. Ali to je više bio vapaj iz srca koji vapi za porodom. Nešto je ona osetila  i rekla je: "Daj da vidimo, da kupimo test za trudnoću da nisam u drugom stanju". I kada je uradila test, i kada je videla da je u drugom stanju, to je bio predivan osećaj, pre svega za nju, a posle i za mene i za sve ostale - priseća se jedan muškarac u ispovesti za Prvu televiziju. 

Njihova pouča priča možda će naterati nekoga da više veruje u čuda i da ne odustaje od svojih snova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading