GDE JE OBEZBEĐENJE?! DECA SKAČU SA TERASE POZNATOG BEOGRADSKOG TRŽNOG CENTRA! Konobari morali da uskoče da zadrže mališane da NE POGINU - svi izbezumljeni! (FOTO)

Autor:

Vesti

31.08.2023

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani su apelovali na roditelje da budu svesni aktivnosti svoje dece na društvenim mrežama i da ih edukuju o rizicima ovakvih izazova.

GDE JE OBEZBEĐENJE?! DECA SKAČU SA TERASE POZNATOG BEOGRADSKOG TRŽNOG CENTRA! Konobari morali da uskoče da zadrže mališane da NE POGINU - svi izbezumljeni! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram/mojbeograd

Poslednjih dana građani Beograda su primetili zabrinjavajuće ponašanje dece koje se uključuju u rizične izazove na društvenim mrežama, a koji ugrožavaju njihove živote i stvaraju opasnost po vozače i prolaznike. Na TikTok platformi, pojedina deca su izvodila izazov u kojem naglo izleću ispred automobila i viču, što ne samo da ugrožava njihove živote, već i uznemirava vozače i prolaznike.

- Galerija, deca skaču sa terase, dizali su ih konobari - piše u objavi sa video-snimkom na kome se vide deca koja pokušavaju da skoče, ali i jedan muškarac koji ih vraća - kažu. 

Foto: printscreen/instagram/mojbeograd

 

Pored toga, građani su takođe primetili i da se deca, na primer, sa terase tržnog centra Galerija na Beogradu na vodi ponašaju rizično, skačući sa visine. Na društvenim mrežama su se pojavili video-snimci koji prikazuju ovo ponašanje, uz zabrinutost građana zbog sigurnosti dece.

- Želim da skrenem pažnju vozačima. Deca stoje kod Galerije i čekaju kraj ulice da prođu kola i snimaju ih i izleću ljudima na ulici i deru se "tuvivaj, tuvivaj". Može da ih udari neki vozač. Ponašaju se kao delikventi i uznemiravaju nas ostale Neki sede i čekaju na travi i onda bukvalno izleću ispred automobile - pisalo je u objavi na Instagramu.

Osim što ovakvo ponašanje može ozbiljno ugroziti bezbednost dece, ono takođe stvara opasnost za sve prisutne, uključujući vozače, pešake i prolaznike. Građani su apelovali na roditelje da budu svesni aktivnosti svoje dece na društvenim mrežama i da ih edukuju o rizicima ovakvih izazova.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading