OVAJ IGRAČ JE POVREDIO SIMANIĆA! Pogledajte kako je reprezentativac Srbije stradao protiv Južnog Sudana! Da čovek ne poveruje! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.08.2023

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog toga će srpski reprezentativac morati na operaciju.

OVAJ IGRAČ JE POVREDIO SIMANIĆA! Pogledajte kako je reprezentativac Srbije stradao protiv Južnog Sudana! Da čovek ne poveruje! (VIDEO)

Foto: prinstcreen/twitter

Za Borišu Simanića završen je ovogodišnji Mundobasket, koji zajednički organizuju Filipini, Indonezija i Japan!

Srpski reprezentativac je doživeo potpuno banalnu povredu u meču protiv Južnog Sudana, koji su Pešićevi "orlovi" ubedljivo dobili (115:83), ali je nekadašnji igrač Crvene zvezde Meridianbet posle jednog duela morao da napusti parket!

Boriša je u igru ušao kada je utakmica bla rešena, na tri minuta i 34 sekundi do kraja meča. U duelu ispod koša, na minut i 52 sekunde do kraja, laktom u bubreg udario ga je Nuni Omot.

Kod reprezentativca Srbije se odmah videla bolna grimasa, ali nije izgledalo toliko ozbiljno i svi su mislili da je stradalo rebro.

Ipak, Simanić nije nastavio meč, a sudije su nakon gledanja snimka procenile da nije postojala namera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuni Omot (@nuniomot)

 

Čim su arbitri odsvirali kraj, evidentno je bilo da na klupi Srbije nema Boriše ni doktora Dragana Radovanovića, koji mu je tada ukazivao pomoć i dobro procenio da naš košarkaš mora u urgentni.

Sada će "orlovi" morati da nastave misiju na Mundobasketu sa samo 11 igrača, a paklene borbe tek predstoje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading