CEH NA AUTOBUSKOJ STANICI RAZBESNEO BEOGRAĐANINA: Vodu platio 700 dinara, a mleko u kafi dodatnih 100!: "Nisu takve cene, takva je pohlepa"

Autor:

Vesti

03.08.2023

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred put, sednemo da popijemo kafu kad ono, domaća 300 dinara. Onda je došao na red izliv krvi na mozak, napisao je u Fejsbuk objavi

CEH NA AUTOBUSKOJ STANICI RAZBESNEO BEOGRAĐANINA: Vodu platio 700 dinara, a mleko u kafi dodatnih 100!: "Nisu takve cene, takva je pohlepa"

Foto: ST/N. PANČIĆ

Šok cene u kafiću koji posluje u okviru Autobuske stanice u Beogradu! Jedan Beograđanin podelio je na Fejsbuku nimalo prijatnu situaciju u kojoj se našao. Za litar vode tražili su mu 700 dinara, a za kafu sa mlekom morao je da plati posebno kafu, a posebno mleko!

On je u svojoj objavi naveo i da mleko kao dodatak košta skoro koliko i čitav litar u prodavnicama, piše Telegraf.

Foto: facebook.com/Goran Vesić

 

- Glavna autobuska stanica u Beogradu dere ljudima kožu. Pred put, sednemo da popijemo kafu kad ono, domaća 300 dinara. Progutam knedlu, dodatak mleko 100 dinara. Opet još jedna knedla niz grlo mi skliznu - piše on na Fejsbuk profilu.

Tu je bio tek početak.

- Onda je došao na red izliv krvi na mozak. Litar vode, ali litar vode je 700 dinara! Odem kod vlasnika lokala da ga pitam šta mu je, kaže "takve su cene". Nisu, takva je pohlepa, a cene su znatno manje - kaže on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading