ISPOVEST STOJANKE ĐOKIĆ POSLE PRESUDE ZA UBISTVO NJENOG SINA SNAJE I UNUKE: Deca se udaju i žene, a moje lepe Like nema

Autor:

Vesti

15.06.2023

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo dan kasnije, Stojanka je smogla snage da još jednom otvori dušu i ispriča svoje patnje

ISPOVEST STOJANKE ĐOKIĆ POSLE PRESUDE ZA UBISTVO NJENOG SINA SNAJE I UNUKE: Deca se udaju i žene, a moje lepe Like nema

Foto: Facebook

Goran Džonić osumnjičen da je ubio porodicu Đokić

Suđenje je završeno, ali ni doživotna kazna nam nije uteha. Nismo smogli snage da odemo u sud i da ga gledamo, ali smo čuli kako se ponašao. To je sramno, gde će mu duša? Ja bih njemu odredila kaznu, samo da mogu. Vreme prolazi, deca se udaju i žene, a moje lepe Like nema... Celu porodicu mi je zatro.

Ovako za "Novosti" započinje svoju ispovest Stojanka Đokić iz Moravca, majka Gorana Đokića, kojeg je, zajedno sa suprugom Gordanom i ćerkom Lidijom, zverski ubio rođak Goran Džonić u noći između 26. i 27. septembra 2021. godine. On je pre dva dana osuđen prvostepenom presudom na doživotnu robiju. Kad je čuo odluku, skočio je sa klupe, udario glavom o sto, a zatim se otimao stražarima, koji su skočili da ga smire.

Samo dan kasnije, Stojanka je smogla snage da još jednom otvori dušu i ispriča svoje patnje. Ni ona, kao ni ostali najbliži rođaci porodice Đokić, osim snaje Verice, nisu bili psihički sposobni da uđu u sud i prisustvuju drami koju je još jednom u punoj sudnici priredio Goran Džonić, pravdajući se da je nevin i da mu je sve namešteno.

- Njegova porodica slobodno šeta. Prolaze nam pored kuće svakog dana. Ni saučešće nisu izjavili, a nama je kuća pusta. Juče smo prvi put smogli snage da odemo u Goranov stan. Likine stvari su tako kako ih je ostavila, sve stoji. Sve je stalo. Posle njih nema života. Od kada se rodila moja unuka, bila nam je svima najveća radost. Živeli smo za nju, moji sin i snaja su živeli za nju. Gotovo. Nema ih više. On je osuđen, a nama ostaje da žalimo dok dišemo. Nikom ne dao Bog ovakvu sudbinu - kazuje Stojanka.

 

Dok briše suze, miluje psa, Lidijinog ljubimca, kojeg smo zatekli pred kapijom. Kao da čeka...

Komšije dugo već ne komentarišu ovaj događaj, koji im je svima ostavio trag gorčine na duši. I godinu i po dana otkako je tragedija zadesila porodicu Đokić, tiho je u ovoj ulici. Gotovo da se ne čuje niko.

Tvrdio da nije kriv

Džonić se na glavnom pretresu pravdao da nije kriv za smrt rođaka i pritom je negirao svoje iskaze date Višem javnom tužilaštvu neposredno nakon hapšenja i na ponovljenom saslušanju. Tada je kao počinioce označio komšije iz sela, braću Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading