BOLJE DA JE ĆUTALA! "Vrednica" Zorana zakukala za tajkunske medije: Bila sam u Vladi da bih napravila rezultate, ali mi nisu dali da radim!

Autor:

Vesti

26.04.2023

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Mihajlović, bivša potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva, kad je posle godinu dana od izlaska iz Vlade shvatila da zaista nigde neće biti rapoređena, napustila je stranku i počela da je pljuje na sva usta!

BOLJE DA JE ĆUTALA! "Vrednica" Zorana zakukala za tajkunske medije: Bila sam u Vladi da bih napravila rezultate, ali mi nisu dali da radim!

Foto: TANJUG/ MRE/ ZORAN PETROVIC/ nr

Naravno, gde bi kukala nad svojom sudbinom nego na Novoj, mediju u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka.

Ministarka je u intervjuu kazala da joj se ne dopada preobražaj koji je doživela partija u koju se učlanila 2010, jer je, ističe, sve više radikalnih poteza. Ističe i ona nije ušla u stranku jer joj je trebala diploma- imala ju je, stan- imala ga je i živi u istom, ili doktorat- i to je već imala. 

Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC/bs

Bivša ministarka rudarstva Zorana Mihajlović

Nije mi bila potrebna bilo kakva privilegija koja se neretko ocekuju, a koje neki politicari i imaju. Zaista sam postala deo te stranke sa verom da mogu da menjam neke stvari - kaže Mihajlović. 

Međutim, ministarka je i ovaj put, kao i godinama ranije, "propustila" da kaže kojim novcem je finansirala luksuzan život- skupa putovanja i letovanja po svetu, ekskluzivne komade nakita, torbe najluksuznijih svetskih brendova od po nekoliko hiljada evra.....

Foto: ST/D. KADIĆ

Mihajlović nikad nije objasnila odakle joj novac za luksuzan život

Umesto toga, počela je da kuka na dojučerašnje saborce i stanku. Ona se, kaže, promenila i to je sada jedna nova SNS. 

- To je sada nešto drugo u odnosu na sve ono što je SNS bila na početku svog osnivanja. Dakle, od jedne proevropske stranke, setite se perioda izmedu 2008. i 2012, kad je stranka ulazila u vlast… Svi smo tada želeli da država bude deo EU, bilo je mnogo energije i ljubavi ka tom nekom putu. Vi danas možete da vidite da je bukvalno taj put gotovo zaustavljen - kaže bivša ministarka.

Na pitanje zašto je tek 2023. izašla iz stranke, ako se ona promenila još 2018, Zorana Mihajlović kaže da je svesno ostala u stranci - čitaj na funkciji, tada je bila ministar, jer se trudila da napravi nekakav rezultat dok još može!?

Foto: ST/Dragan Kadić

Bivša potpredsednica Vlade je više brinula o imidžu nego o poslu koji joj je poveren

- Vi ste potpuno u pravu, stranka se jeste menjala godinama i ja sam godinama bila u Vladi Srbije. Potpuno je tačno da sam ja jedan od najdugovečnijih ministara i mnogo sam radila. Moje razmišljanje na tu temu je bilo sledeće - trpela sam ozbiljne napade od 2014. od ljudi iz sopstvene stranke. Nisam trpela napade od opozicije. Bila sam na naslovnim stranama novina, nazivali su me "fukarom" i sl... Moje razmišljanje je bilo sledeće: Radiću i dokle god mogu da napravim rezultat, ja ću tu da budem, kad više ne budem mogla, ja ću se odatle skloniti - rekla je Mihajlovićeva i dodala.

Znači, Mihajlovićeva je priznala da je svesno ostala u stranci koja više nije ličila na onu u koju se učlanila, kao i da je sedela u ministarskoj fotelji da bi nešto mogla da doprinese zemlji, ali da joj ništa nisu davali da radi!?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading