ZORANA ODMAH POTRČALA KOD ŠOLAKA DA GA OBAVESTI DA NAPUŠTA SNS: Bruka bivše ministarke, ovim je pokazala pravo lice!

Autor:

Vesti

25.04.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša ministarka i visoka funkcionerka SNS Zorana Mihajlović napustila je ovu stranku, ali je najpre o tome obavestila tajkunske medije.

ZORANA ODMAH POTRČALA KOD ŠOLAKA DA GA OBAVESTI DA NAPUŠTA SNS: Bruka bivše ministarke, ovim je pokazala pravo lice!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, profimedia, Danas

Naime, jedni mediji u vlasništvu i pod kontrolom tajkuna Dragana Šolaka najpre saznaju ovu vest, dok za druge Zorana Mihajlović potvrđuje da istupa iz SNS.

Najpre je portal Nova.rs objavila vest, a onda je istu potvrdio tabloid Danas.

Bivša ministarka ovim je pokazala svoje buduće korake, jer je najpre potrčala da obavesti Šolakove medije kako bi im se dodvorila i uz pomoć njih "obrnula ploču".

Ona je, kako piše Nova, uputila pismo rukovodstvu partije u kom ih je obavestila da više neće biti deo vladajuće stranke.

Mihajlović je, kako se navodi, u 13 reči, bez dodatnih obrazloženja, obavestila stranačko rukovodstvo da više neće biti deo SNS:

- Poštovani, nakon 13 godina članstva molim da izbrišete moje ime iz baze SNS. Prof. dr Zorana Z. Mihajlović - navodi se u pismu koje je Mihajlović uputila predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i članovima Izvršnog odbra vladajuće partije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (19)

Loading
Cela Tuzla jednu kozu muzla

25.04.2023 14:09

Pa sad kad nije više bitna ajd ćao.Šta je uradila kao ministarka,gde su rezultati njenog rada,nigde i ništa Samo slikanje po tv i presipanje iz šuplje u prazno.Da ti nije bilo partije ti bi bila autsajder i anonimus u svemu.Povuci se ko čovek a ne o ovako bljak.Gde su sad ambasade da ti pomognu.Ne nego će Šolak,cvrc Milojka.Našla rupa zakrpu.

Darko

25.04.2023 14:26

Verovatno joj obecana neka funkcija kod njega jer ona bez funkcije ne moze da zivi.

Mare

25.04.2023 14:28

Kao da to nekoga i zanima. Nebitna je totalno, samo je pokazala kakva je jos jednom.

Djole

25.04.2023 14:29

Koga uopšte briga gde je i šta radi Zorana Mihajlović...