ŽELEZNIČKA STANICA VUKOV SPOMENIK BIĆE ZATVORENA OD 9. MAJA: Evo koliko će trajati radovi na ovoj lokaciji

Autor:

Vesti

21.04.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tom periodu podzemno stajalište biće zatvoreno za putnike, ali će se redovno odvijati železnički saobraćaj bez zaustavljanja vozova u stanici "Vukov spomenik“

ŽELEZNIČKA STANICA VUKOV SPOMENIK BIĆE ZATVORENA OD 9. MAJA: Evo koliko će trajati radovi na ovoj lokaciji

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

- Zbog radova na zameni velikih tunelskih eskalatora železnička stanica Vukov spomenik biće zatvorena za putnike od 9. maja 2023 do završetka radova. Očekivano vreme trajanja radova iznosi 72 nedelje - navodi se u saopštenju "Infrastrukture železnica Srbije“ i "Srbija voza“.

Kako kažu, u tom periodu podzemno stajalište biće zatvoreno za putnike, ali će se redovno odvijati železnički saobraćaj bez zaustavljanja vozova u stanici "Vukov spomenik“.

- Tokom odvijanja radova doći će do izmena u sistemu BG voza samo za linije koje saobraćaju do i od stanice Ovča, kao i na regio vozovima koji saobraćaju na relaciji Vršac- Beograd Centar- Vršac - navodi se u ovom saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading