KAD ME ŠARAN ZATEKNE NESPREMNOG: Jovan Memedović je ugostio sagovornika, a onda je jedan pokret bio dovoljan da NASTANE ŠOU (VIDEO)

Autor:

Vesti

20.12.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Memedović je napravio pokret telom koji dočarava emocije koje ima kada je posvećen sportu, a onda...

KAD ME ŠARAN ZATEKNE NESPREMNOG: Jovan Memedović je ugostio sagovornika, a onda je jedan pokret bio dovoljan da NASTANE ŠOU (VIDEO)

Foto: E-stock, Instagram

Jovan Memedović pao sa stolice

Poznati srpski voditelj koga obožavaju milioni, Jovan Memdović, vodeći jednu emisiju uživo pao je sa stolice. Video snimak ovog gafa pojavio se na društvenim mrežama i postao viralan.

Memedović je vodio sportski program koji se emitovao uživo u kojem je sa sagovornikom komentarisao italijanski Seriju B. Strastveno, kako to uvek čini, srpski voditelj je napravio pokret telom koji dočarava emocije koje ima kada je posvećen sportu, a onda je - pao!

Naime, stolica na kojoj je sedeo je proklizala, a Jovan Memedović je, pokušavši da je zaustavi, pao preko nje.

To je izazvalo smeh i u studiju, a ne samo kod gledalaca kraj malih ekrana. I sam Memedović se nasmejao, a onda kao pravi profesionalac ležerno nastavio da vodi emisiju.

 

 

Iako se radi o starom snimku, on se i danas "vrti" na društvenim mrežema, a korisnici komentarišu kako je naš voditelj "pravi kralj" i "legenda".

- Kako se slatko smeje - naveo je jedan korisnik društvene mreže misleći na Memedovićevu reakciju nakon peha.

- Gledao sam ovo u direktnom prenosu. Boleo me je stomak koliko sam se smejao. Bio je i ostao legenda! - stoji u drugom komentaru.

- Memedović je kraljina! - naveo je još jedan korisnik društvene mreže.

Jovan Memedović je poznati voditelj brojnih emisija na Radio-televiziji Srbije, a njegove autorske koje se godinama u nazad prikazuju su "Svet lova i ribolova" i "Sasvim prirodno".

Zahvaljujući upravo emisiji "Svet lova i riobolova" otvorile su se brojne stranice na društvenim mrežama, a samo jedna od njih je "pijano_sarance", na kojoj je i objavljen snimak Memdovićevog gafa.

U skaldu sa onim "čime se bavi", uz video je dodat i opis - kad me šaran zatekne nespremnog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading