ODMAH POSLE SVETSKOG PRVENSTVA: Sevilja raskinula ugovor sa iskusnim vezistom!

Autor:

Sport

20.12.2022

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razočarao igrama u Andaluziji.

ODMAH POSLE SVETSKOG PRVENSTVA: Sevilja raskinula ugovor sa iskusnim vezistom!

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Gudelj (desno) na meču Rena i Sevilje

Iskusni vezista Isko Alarkon nije više član Sevilje!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Isko u dresu Real Madrida

 

Španski klub i nekadašnji veliki talenat tamošnjeg fudbala dogovorili su se da se raziđu posle samo šest meseci, zbog obostranog nezadovoljstva. Očekuje se da tokom dana Sevilja potvrdi tu informaciju na klupskim glasilima.

Isko je u Sevilju došao kao slobodan igrač, nakon isteka ugovora sa Real Madridom. Mnogo se od njega očekivalo od strane uprave kluba sa juga Španije, ali nije ispunio očekivanja.

Na 19 nastupa za Sevilju postigao je jedan gol uz tri asistencije, a klub igra jednu od najlošijih sezona u novijoj istoriji, s obzirom da se nakon 14 odigranih kola u La ligi nalaze u zoni ispadanja, na 18. mestu.

 

 

Isko je nekada bio velika nada Real Madrida, kada je 2013. godine stigao iz Malage. Imao je neke dobre sezone u "kraljevskom klubu" ali utisak je da nikada nije u potpunosti ispunio svoj igrački potencijal. Očekuje se da tokom zime ovaj tridesetogodišnjak pronađe novi angažman. U Španiji ili nekoj manje zahtevnoj sredini, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading