JOVAN MEMEDOVIĆ UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM? Nakon braka od 20 godina, voditelj prvi put u javnosti sa atraktivnom lepoticom!

Autor:

Zabava

17.12.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Memedović uhvaćen je sa novom devojkom!

JOVAN MEMEDOVIĆ UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM? Nakon braka od 20 godina, voditelj prvi put u javnosti sa atraktivnom lepoticom!

Foto: E-Stock

Poznati voditelj Jovan Memedović svoj privatni život uspeo je da sakrije od javnosti, pa je čak i 2014. godine razvod od supruge Mirjane sproveo u delu bez velike pompe. 

Podsetimo, Mirjana i Jovan bili su u braku skoro 20 godina, a tokom romanse dobili su dvoje dece ćerku Mašu i sina Uroša. No, potom su zajedničkom odlukom stavili tačku na njihov brak. 

Foto: Youtube.com pritnscreen

Jovan Memedović

 

Od tada se Memedović gotovo nikada nije pojavljivao u javnosti sa lepšom polovinom, zbog čega se nije ni znalo da li sada ima partnerku kraj sebe. Međutim, ovog puta dao je i više šlaga nego što je možda hteo, pa se na jednom javnom događaju pojavio sa atraktivnom lepoticom, zbog koje su mnogi pomislili da mu je nova devojka. 

Foto: Tanjug/J. Pap

Jovan Memedović

 

Voditelj se sa nekadašnjom fudbalerkom, a sadašnjom porducentkinjom Snežanom pojavio na otvaranju jedne vinarije u Beogradu, a čijem otvaranju su prisustvovali mnogi poznati: Mirjana Bobić Mojsilović, Katarina Radivojević, Mima Karadžić, Ivana Dudić, Lazar Marković...

Njih dvoje se, kako prenosi izvor sa lica mesta, nisu razdvajali cele večeri, piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sandra

05.04.2023 14:18

Kakva crna nova devojka! Sneža i Jovan su zajedno više od deset godina. Ona je producent i snimatelj njegove emisije. I vrlo nadobudna persona.