SANITET BACIO STARICU POD TOČKOVE: Vozač i medicinari nisu primetili da žena leži ispod vozila - morala da im viče (FOTO/VIDEO)

Autor:

Vesti

05.12.2022

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Za sada nije poznato gde se tačno dogodila ova saobraćajna nezgoda, ali sanitet ima beogradske registarske table.

SANITET BACIO STARICU POD TOČKOVE: Vozač i medicinari nisu primetili da žena leži ispod vozila - morala da im viče (FOTO/VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen

Sanitet bacio staricu pod točkove

Na društvenim mrežama pojavio se snimak nesvakidašnje nesreće u Beogradu, koja se, srećom, nije kobno završila.

Naime, jednu stariju sugrađanku udarila su kola Hitne pomoći koja su išla u rikverc. Ni vozač, ni medicinsko osoblje nisu primetili da im je pod vozilom ostala zaglavljena starija žena.

Kola Hitne pomoći imaju beogradske registarske oznake, a prema podacima sa snimka nadzorne kamere, incident se desio 3. decembra pre podne.

Za sada nije poznato gde se tačno ovo dogodilo.

Kako se vidi na snimku, vozilo se pod rotacijom kretalo u rikverc između zgrada, gde je ekipa stizala na teren. Vozač u retrovizoru nije video da se stazom kreće starija sugrađanka, koja, s druge strane, nije čula vozilo, a bila je leđima okrenuta vozilu.

 

 

Neverovatno je, međutim, da niko nije ni primetio da je udarena žena i kao ni da je branikom pogurana pod vozilo. Srećom, žena se nalazila na sredini pešačke staze pa nije završila pod točkovima saniteta.

Medicinska ekipa je izašla iz kola i krenula ka zgradi u koju su se uputili, ne primetivši da im je ispod vozila sugrađanka. Tek kada im se ona obratila, priskočili su joj u pomoć, a vozač je pomerio vozilo napred da bi žena mogla da ustane.

Kako je rečeno u Hitnoj pomoći, oni su čuli za ovaj snimak i upravo se utrđuje gde se ovo dogodilo kao i svi ostali detalji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading