STRAŠAN VANDALIZAM U VRTIĆU U MIRIJEVU: Upali, isprevratli, pa urinirali i povraćali po sobama i hodnicima!

Autor:

Hronika

05.12.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio tokom vikenda.

STRAŠAN VANDALIZAM U VRTIĆU U MIRIJEVU: Upali, isprevratli, pa urinirali i povraćali po sobama i hodnicima!

Foto: printscreen/Google Earth

Neviđeni vandalizam dogodio se u vrtiću "Maslačak" u Mirijevu u noći između 4. i 5. decembra, javila je našoj redakciji zabrinuta majka deteta koje pohađa ovaj vrtić. Prostorije su opljačkane, a prizor koji su iza sebe ostavili lopovi zgranuo je zaposlene i roditelje.

- Grupa NN počinilaca je isprevrtala svaku sobu, urinirala i povraćala po hodnicima, ostavivši iza sebe dokaze, flaše, pikavce i ostale rekvizite koje su koristili kao zabavu - kaže šokirana majka i dodaje da je policija jutros izvršila uviđaj.

- Vrtić nema kamere, nema fizičko obezbeđenje, ima samo nas, zabrinute roditelje - priča i dodaje da svake godine oni iznova kupuju tehniku koja biva pokradena.

Vrtić stalno na meti lopova!

Velika krađa istog vrtića desila se i u martu 2018. godine kada je sve vredno iz prostorija ustanove odneto.

- Krađa je bila ciljana, što se vidi po tome da je uzeta samo tehnika, ono što je zapravo u vrtiću najvrednije: televizori, dvd, mini-linije - naveli su tada za medije rukovodioci ovog vrtića. 

I nakon ovog incidenta, roditelji su sakupili novac i obnovili pokradene stvari.

- To nije prvi put da se ovaj vrtić orobi. Dešavalo se to i ranije, ali najveći je problem zapravo što roditelji uvek iznova skupljanju novac za tehniku, kao i druge vrtićke potrepštine - navela je tada Ž. L., majka devojčice koja je išla u jednu grupu u "Maslačku".

Lopovluk je tada bila glavna tema i na društvenim mrežama, gde se spekulisalo da je "grupa mladića iz kraja" odgovorna za pljačke koje se kontinuirano dešavaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Mimmi

05.12.2022 21:28

Osiguranje?????