DVOSTRUKI ARŠINI FIFA! Pokrenut postupak protiv Srbije, a Džaka? Da li će se podmukli provokator izvući?!

Autor:

Sport

05.12.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stišava se bura posle meča Srbija - Švajcarska.

DVOSTRUKI ARŠINI FIFA! Pokrenut postupak protiv Srbije, a Džaka? Da li će se podmukli provokator izvući?!

Foto: Tanjug/AP

Svetska fudbalska organizacija pokrenula je postupak protiv Srbije zbog dešavanja tokom meča sa Švajcarskom u poslednjem kolu grupe G Mundijala u Kataru.

DEŠAVANJA IZ KATARA MOŽETE PRATITI UŽIVO NA NAŠEM LAJV BLOGU

"Blik" otkriva da razlog pokretanja postupka ne leži u sukobu među igračima, već se poziva na obrazloženje od strane FIFA.

Zbog potencijalnih povreda članova 12 (neprilično ponašanje igrača i službenih lica), 13 (diskriminacija) i 16 (red i bezbednost na utakmicama) pokrenut je postupak protiv Srbije - navedeno je iz "Svetske kuće fudbala".

Kakav će ishod biti, videćemo narednih dana, a ostaje pitanje zbog čega je FIFA odlučila da tereti "Orlove", umesto, primera radi, kapitena reprezentacije Švajcarske Granita Džake, čije je provokatorsko ponašanje naišlo na osudu i u toj zemlji.

"Sajdžije" su trijumfom rezultatom 3:2 overile plasman u osminu finala Svetskog prvenstva, gde će im rival biti selekcija Portugala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading