VRHUNSKI LOPOVLUK! Isplivao novi detalj - Srbija BRUTALNO POKRADENA protiv Švcajcarske! (FOTO)

Autor:

Sport

04.12.2022

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Propust arbitara direktno uticao na rezultat meča odluke u Kataru.

VRHUNSKI LOPOVLUK! Isplivao novi detalj - Srbija BRUTALNO POKRADENA protiv Švcajcarske! (FOTO)

Foto: Starsport

Reprezentacija Srbije, porazom od Švajcarske (2:3) eliminisana je sa Svetskog prvenstva, a po svemu sudeći "Orlovi" su oštećeni za penal u petak uveče na stadionu "974".

DEŠAVANJA IZ KATARA MOŽETE PRATITI UŽIVO

Dalibor Đurđević, ekspert za VAR, istakao je da je naša selekcija trebalo da dobije kazneni udarac jer je defanzivac Sajdžija Fabijan Šer igrao rukom u svom šesnaestercu.

 

 

- Iskren da budem, to juče nismo primetili jer su nas verovatno nosile emocije. Situacija je kompleksna, pogledana je iz dva ugla i mislim da je bilo elemenata za kazneni udarac. VAR je dužan da nađe ugao koji jasno pokazuje da je prekršaj učinjen. Iz jednog ugla se vidi da je možda ruka uticala, a iz drugog da je ruka promenila pravac lopte. Situacija je kompleksna, nažalost promakla je i opet nismo imali sreće - rekao je Đurđević za RTS.

Republika

Foto: Starsport

Đurđević jasan - Srbija oštećena za penal

Podsetimo da su "Orlovi" takmičenje na Svetskom prvenstvu okončali sa samo jednim osvojenim bodom u grupi G, a Švajcarci će se za prolaz u četvrtfinale boriti sa selekcijom Portugala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Da je moglo..

04.12.2022 19:39

Kad povedemo 2:1 da se svira KRAJ... imali bi 6 bodova, MA DOGURALI BI DO FINALA..