ŠVAJCARCI SE ODRIČU DŽAKE! Dosta im je albanskog PROVOKATORA!

Autor:

Sport

05.12.2022

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten "Sajdžija" je udarna tema u tamošnjim medijima.

ŠVAJCARCI SE ODRIČU DŽAKE! Dosta im je albanskog PROVOKATORA!

Foto: Starsport

Kapiten Švajcarske Granit Džaka

Kapiten Švajcarske Granit Džaka podigao je veliku buru obukavši dres sa brojem 26 koji, po mnogima, aludira na ozloglašenog Adema Jašarija. Veziste Arsenala "odriču" se i u domovini, a ovim slučajem bavio se i ugledni Noje "Ciriher Cajtung".

TVRDI DA JE "U IME ALBANACA": Šok potez Pacoilja prema Džaki - planeta u NEVERICI!

Naime, "NZZ" donosi tekst pod nazivom "Džaka jeste i ostaje prokovokator" sa jasnom osudom Džakinog ponašanja.

Gestovi kapitena Švajcarske su isprivocirali drugačije rekacije širom Balkana. Mišljenja su različita o Džakinom hvatanju za međunožje. Dok su srpski mediji isprovocirani, kosovski slave uspeh njihovih predstavnika na Svetskom prvenstvu - navedeno je u pomenutom članku.

U tekstu se navodi da ubistvo Adema Jašarija nije do kraja rasvetljeno, a naglašava se da je Džaka jasno znao da u Srbiji za Ardona Jašarija malo ko zna, dok se prezime Jašari isključivo vezuje za Adema Jašarija ubijenog 1998. gpodine.

Potpisnik teksta je Tomas Roser, dopisnik "NZZ-a" iz Beograda, na koga je kosovska javnost, predvođena "Kohom", osula drvlje i kamenje navodima da ne razume istoriju srpsko-albanskog konflukta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Maki

05.12.2022 21:24

Dosta je vise provociranja i igraca i srpskoga naroda u celini, od jednog bandita rodjenog na Kosovu i Metohiji, pod plastom Svajcarske koja ga placa i opravdava.Za njega mora da vazi jedan rezultat a to je Kosovo je srce Srbije,bilo,bice i ostace!

Aleksandar

06.12.2022 12:35

ŠIPTAR !!! I time je sve rečeno !