TVRDI DA JE "U IME ALBANACA": Šok potez Pacoilja prema Džaki - planeta u NEVERICI!

Autor:

Sport

05.12.2022

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stišava se bura posle duela Srbija - Švajcarska.

TVRDI DA JE "U IME ALBANACA": Šok potez Pacoilja prema Džaki - planeta u NEVERICI!

Foto: TANJUG/ MARINA MAKSIMOVIC/ bg

Bedžet Pacoli, lider Alijanse za novo Kosovo (AKR), šokirao je ljubitelje fudbala širom planete najavom da će platiti kaznu Granitu Džaki, ukoliko je FIFA izrekne.

Mnogi se pitaju zbog čega bi jedan od najbogatijih Albanaca izlazio u susret kapitenu reprezentacije Švajcarske, ali Pacoli je jasno istakao svoje namere.

Ako ime Jašari zabrine FIFA ili svet, a Granit Džaka bude kažnjen zbog toga što je nosio ovo sveto ime posle meča, platiću kaznu lično u ime albanskog naroda - naveo je Pacoli.

Podsetimo, Džaka je obukao dres sa brojem 26 na kojem je bilo istaknuto prezime Jašari, što su mnogi u našoj zemlji protumačili kao odavanje počasti nekadašnjem osnivaču OVK, Ademu Jašariju. Međutim, kako sam Džaka tvrdi, on nije to uradio zbog toga već zbog saigrača Ardona Jašarija koji je švajcarski reprezentativac poreklom iz Severne Makedonije.

Takođe, Pacoli je odao priznanje Švajcarcima na pobedi (3:2) rečima "dva albanska lava protiv Srbije, čestitamo pobedu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading