NAVIJAČKA MANIPULACIJA U ŠOLAKOVIM MEDIJIMA: Tajkunski propagandisti jedva dočekali Belivukove izjave, SPECIJALNA OPERACIJA U PUNOM ZAMAHU!

Autor:

Vesti

19.10.2022

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji pod kontrolom tajkuna Dragana Šolaka iz petnih žila se upinju da daju alibi ozloglašenom vođi kriminalnog klana Veljku Belivuku i njegovim pajtosima optuženim za najteža krivčna dela.

NAVIJAČKA MANIPULACIJA U ŠOLAKOVIM MEDIJIMA: Tajkunski propagandisti jedva dočekali Belivukove izjave, SPECIJALNA OPERACIJA U PUNOM ZAMAHU!

Foto: Tanjug/R.Prelic, Danas, Nova S, N1

Portali pod tajkunskom kontrolom jedva su dočekali iskaz Veljka Belivuka poznatijeg kao Velja Nevolja i njegovog pajtosa Marka Mesara Miljkovića da otpočnu prljavu kampanju protiv najviših državnih funkcionera.

Republika

Foto: prinstcreen

 

 

Iako optuženi imaju pravo, a u slučaju Nevolje i Mesara i motiv, s obzirom na to da im prete  maksimalne zatvorske kazne, da basloslovno lažu na suđenjima u Specijalnom sudu u Ustaničkoj ulici u Beogradu, Šolakovski mediji njihove izjave uzimaju zdravo za gotovo i prenose ih i citiraju kao Sveto pismo.

Republika

Foto: prinstcreen

 

 

Mada su, kako je Republika već pisala, Belivuk i Miljković strategiju odbrane spremili tako da je prebace na politički teren, a njihovi iskazi nemaju ništa sa krivičnim delima koja im se stavljaju na teret, portali Nova, N1, Danas na udarnim mestim uglavnom drže naslove u kojima dominira jeftina navijačka propaganda.

Republika

Foto: prinstcreen

 

 

U naslovima na tajkunskim portalima dominiraju udarne reči kao što su "priznao", "potvrdio", a reči ozloglašenih kriminalaca uzimaju se zdravo za gotovo.

Podsetimo, kako je Republika već pisala, u toku je specijalna operacija čiji je cilj da se oslabe navodi iz optužnice i to tako što se paralelno ruši pouzdanost dokaza iz aplikacije Skaj, do političari i njihovi medijski poslušnici svim silama brane Belivuka pokušavajući da optuže funkcionere vlasti da su podstrekivači svirepih zločina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading