UBICA DOBIO APLAUZ OD ŽENE UBIJENOG: Haos na suđenju kriminalnom klanu - Miljković niže skandalozne izjave

Autor:

Hronika

19.10.2022

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković se u teatralnom nastupu pred većem koji upravo drži duže od sat vremena pita ko su žrtve klana i poručuje da bi i sud moralo da se to zapita.

UBICA DOBIO APLAUZ OD ŽENE UBIJENOG: Haos na suđenju kriminalnom klanu - Miljković niže skandalozne izjave

Foto: printscreen

Veljko Belivuk i Marko Miljković

- Ko su bili ubijeni, zašto su nestali, koje sudske postupke imaju u toku i moramo pronaći uzroke njihovih nestanaka. Lepo sam rekao da oni nisu bili studenti teologije - glasno konstatuje Miljković.

Revolt prema udovici ubijenog Gorana Veličkovića Goksija kojeg je klan prema optužnici oteo na putu ka turističkoj agenciji gde je trebalo da plati porodici letovanje, a onda ga i mučki ubili, Miljković na svakom ročištu pokazuje smejući joj se u lice.

Sada je sudu skrenuo pažnju da ga ona nervira jer remeti red.

- Jelena Veličković je aplaudirala kad je Hrvatin priznao krivicu. Da li je moguće da aplaudira čoveku koji joj je po priznanju ubio muža. Je li to normalno - pita se Mesar, pa zahteva: -Opomenite je da ne sme da aplaudira, jer navodni oštećeni moraju da poštuju red u sudnici kao i mi, jer na šta bi ličilo da mi krenemo da aplaudiramo - izričit je Miljković.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading