SRAMOTA TAJKUNSKIMH MEDIJA! Propagandu monstruma, ubice i narkodilera koriste da se obračunaju sa vlašću!

Autor:

Vesti

18.10.2022

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Belivukovom klanu u ponedeljak je nastavljeno u Specijalnom sudu, a njegovu "odbranu" odmah su iskoristili mediji kako bi se obračunali sa vlašću.

SRAMOTA TAJKUNSKIMH MEDIJA! Propagandu monstruma, ubice i narkodilera koriste da se obračunaju sa vlašću!

Foto: Printscreen/Nova S

Naslovna strana Nove

Tajkunski mediji N1 i Nova S svedočenje čoveka koji je mleo ljude Veljka Belivuka odmah su preneli, ali tako što su u naslov tekstova stavili nešto što uopšte nema veze sa samim postupkom.

Novinari pomenutih medija nisu izneli ni jednu jedinu informaciju o samom toku predmeta, već su to isključivo politički natpisi.

Navode da je "priznao" rušenje u Savamali, iako je priznao nešto za šta ga niko ne tereti, već on sam sebe "optužuje" u sklopu odbrane.

Republika

Foto: Printscreen/Nova S

Naslovna strana tajkunskog lista Nova

 

Tako je i omiljeni Belivukov novinar Stevan Dojčinović brže-bolje pohitao da opravda njegovo svedočenje.

Upitan kakva je to taktika Belivuka koji sada iznosi detalje o drugim događajima koji intresuju javnost a koji nisu predmet optužnice, Dojčinović kaže da je to "logično" jer se on nije izjašnjavao o optužnici već je pričao o saradnji njegove grupe sa SNS što je definitivno "istina".

- Postojala je ta veza Belivukove grupe i države, to je nesumnjivo, a on sada iznosi neke detalje za koje se smatralo da su tračevi, za koje nije bilo dokaza da je u njima učestvovao kao što je delimično rušenje u Savamali - rekao je Dojčinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading