TUŽILAC ČITA KAKO SU MLELI LJUDE, ZLIKOVCI ĆASKAJU! Branioci traže izuzeće sudije?

Autor:

Hronika

17.10.2022

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija Vinka Beraha Nikačević kazala je da će se o zakonitosti dokaza sa Skaja izjasniti tokom glavnog pretresa jer tako zakon nalaže, iako je Vladimir Petrović advokat okrivljenog Marka Miljkovića, zahtevao da to sudija sa većem učiini odmah. Spekuše se da će branioci tražiti izuzeće sudije.

TUŽILAC ČITA KAKO SU MLELI LJUDE, ZLIKOVCI ĆASKAJU! Branioci traže izuzeće sudije?

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ,republka.rs, E-Stock

Veljko Belivuk i Marko Miljković

Ipak, sudija je pročitala poruke okrivljenima u vezi sa postupkom i onda reč ustupila tužiocu  da izloži optužbu na željeni način. Zamenik tužioca Zoran Babić odlućio je da pročita kompletnu optužnicu, što trenutno radi i što će potrajati s obzirom na to koliko je obiman predmet.

-Svesni svojih dela učinili su (...) u kući u Ritopeku, Livadice bb, instalirali mašinu za mlevenja mesa gde će ubijati žrtve (...) - pročitao je Babić.

Dok tužilac čita optužnicu po kojoj je tridesetak kriminalaca počinilo nezapamćene zločine, okrivljeni ćaskaju preko stražara i smeškaju se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

17.10.2022 15:06

Ove bitange treba i bez sudjenja streljati