MILJKOVIĆ OSTAVLJAO MISTERIOZNE PORUKE U SUDSKOM TOALETU? Usijanje na suđenju decenije, službe pratile svaki korak optuženih!

Autor:

Hronika

17.10.2022

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje kriminalnom klanu Veljka Belivuka obeležio je misteriozni izlazak Marka Miljkovića Mesara u toalet, saznaje Republika.

MILJKOVIĆ OSTAVLJAO MISTERIOZNE PORUKE U SUDSKOM TOALETU? Usijanje na suđenju decenije, službe pratile svaki korak optuženih!

Foto: Shutterstock, E/Stock

Marko Miljković, suđenje

Današnja atmosfera u sudnici Specijalnog suda u Beogradu bila je samo uvod u kasnija misteriozna dešavanja u toaletu zdanja u Ustaničkoj ulici.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Ispred Specijlanog suda u Beogradu

Podsetimo, optuženi Veljko Belivuk i Marko Miljković, zajedno sa još 32 zlikovca, grohotom su se smejali porodicama žrtava u lice, pokazujuću time da su uživali u svojim zločinima, što takođe ukazuje da nemaju nikakvu grižu savesti, kao ni kajanje prema žrtvama, a očito ni prema njihovim najmilijima.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Jelena Veličković sa dtetom i suprugom Goranom

Za novinara Srpskog Telegrafa, supruga ubijenog navijača Gorana Veličkovića, dala je izjavu povodom sramnog ponašanja osumnjičenih:

- Ovo je strahota! Miljković mi se kezio dok je tužilac čitao kako su mi ubili muža. Ne mogu da verujem - rekla je Jelena Veličković.

Miljković otišao u WC, pa ostali za njim

Ono što nijednom prisutnom na suđenju nije moglo da promakne, bilo je to šbilo je nepoštovanje suda Marka Miljkovića koji je još na početku suđenja tražio da ide u toalet, a onda i jedan od braće Budimir, pa i ostali okrivljeni kao na traci. 

Upravo je to svima u sudnici upalo u oči, s obzirom da je on pošao prvi u sudski VC, a onda svi za njim, kao po kazni.

Kako saznaje Republika, posle svake njihove posete toaletu sudske službe su morale da proveravaju prostorije, kako bi se sprečilo da informacije vođa klana budu podeljene sa drugim osumnjičenima.

Vođa šalje poljupce Miksi, a šapuće Mesaru

Veljko Belivuk je poslao poljubac i namignuo Miksi, Milovanu Tadiću dok je izlazio za govornicu, a kada se vratio seo je nonšalantno i nešto šapnuo Marku Miljkoviću Mesaru koji sedi ispred njega.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading