IMA DA SKRCAM 400 EVRA! Proveravali smo koliko će Beograđani potrošiti za Novu godinu: GOSPOĐA NAPRAVILA HIT RAČUNICU! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

20.12.2021

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostalo je još samo deset dana do Nove godine!

IMA DA SKRCAM 400 EVRA! Proveravali smo koliko će Beograđani potrošiti za Novu godinu: GOSPOĐA NAPRAVILA HIT RAČUNICU! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Portal Republika.rs napravio je mini-anketu u centru Beograda, a građane smo pitali koliko novca planiraju da utroše za doček 31. decembra.

- Ne planiramo da idemo nigde, s obzirom na situaciju - rekle su devojke koje smo zatekli u Knez Mihailovoj ulici u centru Beograda.

Kako su navele, ne planiraju da potroše više od 5.000 dinara za veče, a ukupno 10.000 dinara, uključujući i poklone za najdraže.

Jedna gospođa, sa druge strane, biće baš široke ruke.

Ona je istakla da će za noć i poklone potrošiti 400 evra!

Republika

Foto: Republika

 

 

- Samo za noć i za poklone 400 evra. Imam veliku familiju, tri unuke. Svakom po malo, i dok kupite hranu koja je jako skupa, a voli se nešto bolje pojesti, to je to - navela je gospođa, koja je čak i izračunala da joj tačno treba 400 evra za sve potrepštine.

Neki pak smatraju da novac ne igra ključnu ulogu, već želja i pažnja.

- Poklon mora da bude simboličan. Nije fora ako košta puno, već je poenta da vaš gest neko zapamti - objasnila je jedna devojka svoje planove.

Šta su nam još rekli Beograđani, pogledajte u snimku na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading