VEJE U BEOGRADU! Sneg u prestonici, kolaps u saobraćaju! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

07.12.2021

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđane je ovog jutra sačekalo iznenađenje, kada su pogledali kroz prozor - videli su da pada sneg!

VEJE U BEOGRADU! Sneg u prestonici, kolaps u saobraćaju! (VIDEO)

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Sneg u Beogradu

Beograd se ovoga jutra produbio pod svežnim pokrivačem. Iako je ove godine malo zakasnio, jer obično prve pahulje padaju krajem novembra, sneg je ovoga jutra neke obradovao a neke iznervirao.

Snežnim padavimama su se, kao po običaju obradovali mališani, koji se nadaju da bi sneg mogao da se zadrži, dok sa druge strane svi oni koji putuju, idu na posao i završavaju obaveze, verovatno ne dele njihov entuzijazam. 

Razlog za tako nešto su pre svega gužve koje se po automatizmu stvore u gradu kada padaju sneg ili kiša.

Sneg je u prestonici počeo da pada oko 6 sat, a već se zadržao na krovovima kuća i automobila, kao i na travnjacima. Na kolovozima se ne zadržava, već ostaju vlažni.

Republika

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Bez kišobrana danas ne izlazite napolje

Prema najnovijoj meteorološkoj najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda padaće kako na planinama, tako i u nižim predelima.

Vreme narednih dana

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će u sredu ujutro biti oblačno, sa slabim mrazem, u toku dana pretežno sunčano, dok će noću stići naoblačenje.

Od četvrtka se očekuje malo toplije, pretežno oblačno, mestimično sa kišom, u planinskim predelima sa snegom. Od petka malo hladnije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading