CRNI PETAK U GIGATRONU: Popusti na belu tehniku, male kućne aparate, računarsku opremu!

Autor: Republika

Vesti

25.11.2021

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crni petak 2021 napokon stiže širom Srbije. Najveći popusti, planirani tokom cele godine, kako od strane kupaca, tako i od strane velikih kompanija kao što je Gigatron, zakucali su na vrata i vreme je da vaša godišnja lista želja postane realnost.

CRNI PETAK U GIGATRONU: Popusti na belu tehniku, male kućne aparate, računarsku opremu!

Foto: Promo foto

Prodavnica Gigatron

Gigatron je pripremio izuzetno raznovrsnu ponudu uređaja na polju bele tehnike, malih kućnih aparata, računara, televizora, mobilnih telefona, periferije i audio uređaja po nezaboravno niskim cenama, uz brojne povoljnosti kada se radi o načinima plaćanja bilo da kupujete u prodajnim objektima širom Srbije ili putem Gigatron online prodavnice.

Kupcima je ostavljeno samo da uživaju u ispunjenju svojih godišnjih planova kada se radi o kupovini vrhunskih uređaja po specijalno dobrim cenama.

Ukoliko su vam planovi za sledeću godinu ispunjeni novitetima u vašem domu i zamislili ste da sebi olakšate svakodnevicu i svoj dom učinite mestom udobnosti i velikog uživanja, sad bi bio idealan trenutak da kupite sve što će vam obezbediti ovakve uslove, dostojne svakog porodičnog okupljanja.

Sa tim ciljem vas pozivamo da istražite Gigatron Black Friday 2021 ponudu, gde vas očekuje 20% popusta na belu tehniku i 25% popusta na male kućne aparate.

Osim toga, praznici su izuzetno blizu i želja da obradujemo sebe i nama drage ljude u tom periodu dodatno raste. Za sve ono što je ostavljano po strani i nije bilo prioritet tokom cele godine, sada napokon postoji izgovor uz drastično snižene cene i poklone. Novi mobilni telefon bi obradovao većinu ljudi, dok bi strastvene gejmere razgalilo i inspirisalo ugodno okruženje za igru i vrhunski gaming setup. Sa tim na umu, Gigatron je, na primer, uz odabrane laptop računare pripremio poklon - gejmerski lazybag.

Uz to vas očekuju i vrhunske periferije na velikom sniženju, kao i slušalice namenjene svačijim preferencijama. Bilo da su vam potrebne moćne gaming slušalice ili noice canceling bubice, pronaći ćete nešto što ste želeli i u čijem zvuku ćete, uz uštedu novca, zaista moći da uživate.

Računari, monitori i PC komponente čekaju na istinske zaljubljenike u računare i računarski hardver, pa vas zato pozivamo da temeljno istražite bogatu Black Friday ponudu.

Crni petak vam omogućava da se zaista opustite u toku kupovine i priuštite sebi sve što ste poželeli na polju tehnike - bez griže savesti.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading