ŠOK ODLUKA OLGE ODANOVIĆ: Poznata glumica se povlači nakon što je preležala koronu

Autor:

Zabava

25.11.2021

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Glumica Olga Odanović je u emotivnoj ispovesti istakla da sledeće godine stiče uslove za penziju, te da razmatra opciju da svoje mesto prepusti nekom drugom.

ŠOK ODLUKA OLGE ODANOVIĆ: Poznata glumica se povlači nakon što je preležala koronu

Foto: youtube.com/printscreen

Glumica Olga Odanović je u emotivnoj ispovesti istakla da sledeće godine stiče uslove za penziju i da će vrlo rado svoje mesto u Narodnom pozorištu prepustiti nekom mlađem, kako prenosi Blic.

Sledeće godine stičem sve uslove da odem u penziju. Ja ću verovatno otići i osloboditi mesto nekom mlađem glumcu koji će biti ponosan što je u ovom pozorištu, jer Narodno pozorište to zaslužuje. To ne znači da ću se odreći glume, već pre svega moja potreba i moja luka gde se ja usidrim. Ja ću ovde igrati predstave koje imam i trudiću se da dajem maksimum ono što je u mojim granicama mogućnosti. Moja koleginica Tanja Bošković, koja je u penziji, je imala nedavno premijeru mjuzikla „Flešdens“ u pozorištu na Terazijama. Moja ćerka je bila na premijeri i oduševljeno mi je ispričala utiske. Ta žena je stvarno ostavila neizbrisiv trag i u tom pozorištu i uopšte u kulturi. Ako neko treba da bude na toj sceni i sada u tim godinama to je ona. Čula sam i koju ulogu je igrala u toj predstavi, pa to je zaista predivno - rekla je Olga Odanović, koja čini se, jako brine o mladim naraštajima koji dolaze, pa tako i o svojoj ćerki Lenki Petrović, koja je glumica:

Foto: youtube.com/printscreen

Olga Odanović ide u penziju

Ona je rasla među glumcima u pozorištu i tu se pelcovala ovim poslom. Tako da zna koliko treba da se radi i koliko čovek mora da ima strpljenja. Ovaj posao je maraton na duge staze. Ovo vreme diktira da živite brzo, pa mladi sve hoće odmah i sad. Ne, treba polako. Treba da idete malim koracima i onda trajete 40, 50 godina. Prema njenim rečima nagrade su lepa stvar - dodaje on.

Lepo je kad neko primeti to što radite i da im se to dopada, ali bez partnera na sceni bez tog uzajamnog preplitanja, davanja nema dobre predstave. Ja se trudim da se maksimalno dam. Sve kolege koje sa mnom igraju u toj predstavi su podjednako zaslužile da dobiju tu nagradu. Tako uvek ispadne da morate da izdvojite jednog. Prva moja reakcija je bila: “Mogli ste i nekom drugom da date, ima tu dosta kandidata koji su zaslužni”. Govorim o ovogodišnjoj nagradi, ali opet ja sam zahvalna. Verovatno da ide i po nekom redu - rekla je glumica.

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ

Olga Odanović preležala koronavirus

Olga je nedavno preležala virus korona. Ona je istakla da nije bila od onih koji su se vakcinisali, ali nakon iskustva koje je imala, to će sigurno učiniti.

Ne bih mnogo ni da se sećam tog perioda. Baš je bilo nezgodno. Samo bih rekla ljudima da ozbiljno shvate ovo. Jer dok ne iskusite na svojoj koži vi ne znate stvarno koliko je teško. Ja sam bila od onih koja nije htela da se vakciniše. Boga mi sad ću morati posle ovoga, kad prođe ovaj period, pošto sam još uvek rovita - istakla je Olga, kako prenosi Blic.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading