OVAJ DEO BEOGRADA DAVI SE U GUSTOM DIMU! Građani u panici - CEO KRAJ SMRDI NA GAS!

Autor:

Vesti

08.08.2021

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građane Krnjače celo pre podne uznemirava gust dim iznad ovog dela Beograda, a da čitava situacija bude alarmantnija ceo kraj smrdi na gas.

Republika

Foto: Republika

 

Redakciji Republike javilo se više zabrinutih građana, koji su panično objasnili da zbog smrada ne mogu normalno da žive.

- Otežano se diše, dim se nadvio nad celom Krnjačom, sve se oseća na gas. Zabrinut sam za decu, a i ja sam astmatičar pa mi nije svejedno. I komšije su u strahu da nije negde procureo gas i da ćemo se svi zapaliti i pogušiti - rekao nam je jedan zabrinuti građanin Krnjače.

Međutim, u Vatrogasnoj brigadi Beograd su nam rekli da razloga za brigu nema i da dim i sav smrad su posledica sinoćnjeg požara na deponiji u Vinči, koji još nije ugašen.

- Imamo intrveniciju u Vinči i dim se otud širi po gradu. Ništa opasno i ništa zabrinjavajuće - objasnili su nam u VB Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bojan Radovanovic

08.08.2021 12:02

To nije smrad, to je miris napretka