(FOTO) VESIĆ: Grad obnavlja spaljeno igralište u naselju Braće Jerković

Autor:

Vesti

09.07.2021

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grad Beograd obnavlja igralište u naselju Braće Jerković koje su nedavno huligani spalili.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić
Radnici rade na renoviranju parkića

Vrednost radova iznosi 1.2 miliona dinara.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić, obišao je jutros radnike koji rade na obnovi igrališta i poručio da se "neće smiriti" dok policija ne nađe ova lica, bilo da su punoletni ili maloletni, kako bi taj novac platili ili oni ili njihove porodice.

Pokušavam da sprovedem nultu toleranciju za huliganstvo, što znači da kada oni nešto unište, to mora odmah da se popravi, a da oni za to odgovaraju. Nisam želeo da igralište ostane uništeno jer bi to bila njihova pobeda, a mislim da huligani ne treba da pobeđuju. Zato sam odmah naložio "Zelenilu – Beograd" da počne sa obnovom kako bi deca ponovo tu mogla da se igraju. To će nas koštati 1,2 miliona dinara, odnosno deset hiljada evra ćemo morati da potrošimo za nešto što je neka bahata bitanga uništila, umesto da je taj novac utrošen na obnavljanje još jednog dečjeg igrališta – kazao je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading