(FOTO) NATAŠA PROZVALA ROĐENU SESTRU JAVNO: Pevačica napravila ŠOK potez, zapalila društvene mreže!

Autor:

Zabava

09.07.2021

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao.

RepublikaFoto: e-stock/M.MILIVOJEVIĆ
Nataša

Novosadska barbika i pevačica Nataša Bekvalac oduvek je važila za jednu od najlepših Srpkinja na estradnom nebu, a svojom lepotom, pojavom mami uzdahe svih muškaraca.

Prirodna lepota je ono što je Bekvalčevu oduvek karakterisalo, zbog čega su joj mnoge koleginice zavidele. Međutim, na Instagramu se pojavila fotografija iz Natašine mladosti, zbog čega su se svi njeni fanovi oduševili.

RepublikaFoto: instagram.com/kristinabekvalac
Kristina i Nataša

Veliki broj pratilaca na društvenim mrežama izaziva i veliki broj komentara, a na rečun pevačice su tu uvek komplimenti. Nataša je uz fotografiju napisala i tekst, a potom i označila svoju sestru Kristinu Bekvalac, kako bi joj javno uputila komentar na njen stajling.

- Ja... 17 god... Festival Beogradsko proleće... Sama sam se šminkala, sama birala haljinu, pa sam tako uparila boju ruža i haljine... Kristina, šta kažeš? - napisala je Nataša ne fotografiji.

Foto: instagram.com
Nataša iz mladosti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

PUKAO JE KAO ZVEČKA: Brat Kenana Tahirovića progovorio o Rialdi: KEROZINOM GASI VATRU!

Komentari (0)

Loading