(VIDEO) AU, ROĐAČE, PA ŠTA SI TI SVE UZEO?! Šok snimak sa Egzita, drogirani posetilac se TRESE KAO PRUT! DELIRIJUM!

Autor: Republika

Vesti

09.07.2021

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika došao je do šokantnog snimka sa Egzit festivala koji se održava na Petrovaradinskoj tvrđavi.

RepublikaFoto: Republika
Posetilac Egzita završio u Hitnoj pomoći

Glavni akter snimka je posetila ove muzičke manifestacije, koji je u potpunom delirijumu najverovatnije usled konzumiranja narkotika.

U trenutku objavljivanja ove vesti nije poznato koju drogu ili više njih je muškarac sa video snimka konzumirao, ali ono što je izvesno je da je završio u Hitnoj pomoći.

Pogledajte video.

 

Podsetimo, prvog dana Egzita uhapšeno je 55 osoba pošto je policija kod njih pronašla drogu.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ponovio je da će pripadnici policije u skladu sa zakonom na Egzitu hapsiti i kažnjavati dilere droge, ali i konzumente.

Kao što smo i obećali, pripadnici policije će svakog koga pronađu tokom festivala Egzit, bez obzira na to da li je diler droge ili konzument droge, kazniti u skladu sa zakonom. Učinićemo sve da posetioci i učesnici festivala budu bezbedni i sigurni, ali, pre svega i svi građani Novog Sada. Uživajte u muzici, ne uzimajte drogu - poručio je ministar Vulin nakon prvog dana Egzita.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading