KIJA I LUKAS KRIJU ROMANSU? Estradni par sve bliži, ne skidaju osmeh sa lica, TURNEJA POKRIĆE?!

Autor:

Zabava

09.07.2021

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar i Aca Lukas sve su prisniji, ne kriju bliskost i oduševljenje jedno drugom, turneja ih je još više spojila, romansa ili prijateljstvo?

Foto: E-stock, ST/Aleksandar Nalbantjan
Aca Lukas i Kija Kockar

Aca Lukas je na svoju veliku koncertnu turneju poveo Kiju Kockar kao glavnu gošću. Spekulisalo se da su njih dvoje u vezi što su oni demantovali, međutim njihovo ponašanje kada se sretnu, a i sada na turneji govori da između njih ipak postoji nešto više od prijateljstva, prenosi Svet.

- Aca i Kija ne skidaju osmeh kada su zajedno, međusobno se zasmejavaju po ceo dan. Ma oni su se odmah skontali čim su se upoznali. E sad, da li je to prijateljstvo ili kriju nešto drugo, videćemo - navodno je rekao izvor medija.

Foto: ST/D. KADIĆ
Kija i Lukas

Njih dvoje su bili u ''ratu'' nakon što je Lukas nju isprozivao zbog napisane autobiografije, a onda su ratne sekire zakopane kada je Saša Mirković inace Lukasov menadžer postao i KIjin.

Kija je Lukasu na promociju knjige donela šampanjac vredan 250 eura,  a on nije krio radost kada je ugledao.

Izgleda da je Kija rešila da se sa fudbalera ponovo vrati na pevače, možda ovaj put bude imala više sreće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading