RADA I MARINIKA MOGU DA SLAVE: Njihov miljenik Aljbin Kurti proglasio Srbe genocidnim narodom!

Autor: Republika

Vesti

07.07.2021

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aljbin Kurti, premijer samozvanog Kosova i njegovi pajtosi izglasali su danas sramnu Rezoluciju kojom se Srbija osuđuje za navodni genocid u Srebrenici. Ta vest po svemu sudeći obradovala je perjanice opozicije u Srbiji poput Rade Trajković i Marinike Tepić.

RepublikaFoto: ST/N.Pančić, Tanjug/T. Valič, AP
Marinika Tepić, Aljbin Kurti i Rada Trajković

Trajkovićeva je, podsetimo, bila jedna od najglasnijih promotera šizofrene politike Aljbina Kurtija, koja je kulminirala sramnom Rezolucijom zbog koje su poslanici Srpske liste napustili sednicu Skupštine u Prištini.

U više navrata u prošlosti, Trajkovićeva je imala samo reči hvale za Kurtija i njegove poteze, pa nema nikakave sumnje ni da je izglasavanje ove Rezolucije po njenoj volji.

Isto važi i za potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić, uzdanicu tajkuna Dragana Đilasa, koja je i svojim potpisom tražila da se Srbi i Srbija proglase genocidnim narodom i državom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mitrofan Fustić Morija

07.07.2021 17:00

Придружујемо се захтеву широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се против овде иментованих Тепић Маринике Чобану и Трајковићке Раде Вујачић у целости спроведу кривични поступци и донесу правноснажне осуђујуће пресуде са безусловном казном затвора, због извршених више кривичних дела од стране истих.

Vesna

07.07.2021 17:13

Doci ce dan, kada ce se ovi postideti sami sebe. Doci ce dan kada ce zajedno sa Kurtijem moliti stene da padnu na njih da se ne vidi sramota njihova. Doci ce, brze nego sto mislite!

MRK

07.07.2021 20:22

Svojim učešćem u šiptatskoj skupštini srpska lista je legalizovala ovu rezoluciju i ne samo nju već sve što šiptari izglasaju, može i da napuste i da glasa protiv isto im se hvata.