(FOTO) BEOGRADSKI "PROROK" NAJAVLJUJE DRUGI DOLAZAK HRISTA: Bizaran proglas osvanuo u centru prestonice

Autor: Republika

Vesti

25.06.2020

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U bizarnom oglasu, tačnije proglasu koji je zalepljen na jednoj od bandera na Trgu republike najavljen je drugi dolazak Isusa Hrista.

RepublikaFoto: Republika
Proglas na Trgu republike

Kako su reporteri Republike mogli da se uvere u centru Beograda, mnogi stanovnici prestonice znatiželjno su čitali oglas u kome se predviđa kraj svetske istorije i znakovi koji na njega upućuju.

- Poslednji događiji svetske istorije i kraj ovozemaljskog poretka i Hristov drugi dolazak u slavi nastupaju u periodu 2021-2022. godine u kome će se Gospod objaviti čovečanstu, pokazati svoj zakon na nebeskom svodu koji će biti pojava vidljiva svim ljudima na planeti zemlji na njihovom maternjem jeziku i pozvati svet da se obrati i obavi duhovnu pripremu za Hristov drugi dolazak - navodi se između ostalog i dodaje:

- Sve prirodne katastrofe na raznim krajevima planete zemlje sa početkom marta 2011. godine i tadašnjim velikim zemljotresom u Japanu predstavljaju sudove Božije i znakove ispunjenja pomenutih događaja koje je on otkrio u ovom vremenu preko svojih izabranih oruđa - zaključuje se u oglasu, tačnije proglasu.

I, šta vi kažete? Kada je kraj istorije - 2021. ili 2022. godine? 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zamišljeni

25.06.2020 19:55

Drugi Hristov dolazak, kraj sveta i Veliki sud, i vaskrsnuće u telesnom obliku. A gde bi smo mi to večno živeli kada će se i Sunce jednom ugasiti iz ovog stanja? Isus je mislio jedino na duhovno uskrsće u sebi i možda na život posle smrti u duhovnoj sferi. To je uskrsnuće!

Dragan Micic

17.11.2020 22:24

Ne postoji kraj sveta - kako ste napisali u svom clanku o Beogradskom proroku, odnosno - meni koji sam te proglase lepio u odredjenim delovima prestonice, vec ce krajem 2022 godine Hristos doci u nebeskoj sili i slavi da ukine sadasnji zemaljski ooredak greha i smrti, i da na ovoj planeti stvori nov svet savrsene lepote, pravde, ljubavi, i mira. Pre ovog dogadjaja Hristovog dolaska u slavi, 2021 godine - Bog ce se objaviti celom covecanstvu, i pozvati ga da se obrati i obavi duhovnu pripremu za Hristov dolazak, koji ce se dogoditi krajem 2022 godine. Pozdrav!