Ministar Vulin uručio ključeve stanova pripadnicima MO i VS

Autor: Republika

Vesti

22.12.2018

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin i zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković uručili su danas ključeve od stanova pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vulin

Kako se navodi u saopštenju iz Ministarstva odbrane, Vulin je, nakon svečanosti dodele ključeva u beogradskom Domu Vojske, istakao da je Vojska Srbije institucija u srpskom narodu na koju svi mogu da se oslone i koja je pokazala da brine o svojoj zemlji i svom narodu.

"Isto tako, Vlada Republike Srbije i vrhovni komandant Aleksandar Vučić brine o svojoj vojsci i brine o svakom njenom pripadniku. I današnja podela stanova je nastavak brige o čoveku. Vojsku Srbije čine obučeni, motivisani i, moraju biti, i zadovoljni pripadnici", naglasio je ministar. Prema njegovim rečima, svako ko veže svoju sudbinu za Vojsku Srbije i uopšte za bezbednosni sektor može da računa da će država voditi računa i brinuti o njemu, od njegovog školovanja, radnog mesta, rešavanja stambenog pitanja, lečenja, pa čak i smeštaja u starosti. 


"To treba da zna svaki pripadnik Vojske Srbije, kao i članovi njegove porodice. Sistem koji je namerno i planski urušavan, sistem je koji ćemo sada ponovo uspostaviti, sistem koji, na prvom mestu, brine o čoveku", rekao je Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading