(FOTO) Aleksandra Subotić danas sasvim drugačije izgleda: Dug je spisak njenih estetskih zahvata!

Autor:

Zadruga

01.11.2018

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Aleksandra Subotić koja se trenutno nalazi u rijalitiju "Zadruga" nekada je sasvim drugačije izgledala. Naime, zadrugarka je uz pomoć plastične hirurgije promenila lični opis!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Aleksandra Subotić

Aleksandra je, svesna svog fizičkog izgleda koji joj je tokom odrastanja očigledno bio na prvom mestu i kojim nije bila zadovoljna, rešila da sav novac kojim je raspolagala uloži u to da koriguje sve ono čime na svom telu i licu nije bila zadovoljna, zbog čega sada izgleda neprepoznatljivo, uzme li se u obzir kako je izgledala pre samo nekoliko godina.

Subotićeva je, naime, operisala nos, povećala usne i silikonskim implantima uvećala grudi koje, smatraju mnogi korisnici društvenih mreža, na njoj izgledaju neprirodno i predimenzionirano i uopšte ne odgovaraju njenoj fizičkoj konstituciji, a pre nego što je uradila potpuni "remont" izgledala je ovako:

- Grdna si bila, grdna i ostala! Od ružnog pačeta do izgleda jeftine porno glumice, na šta se napravila... Ružna kako god da okreneš", "Degutantno i jeftino, šta i očekivati od jedne takve devojke... Greota, umesto da je ulagala novac u obrazovanje, ona bacala pare na veštačke s*se, fuj", "Kao krava sa dva balona, ja ne znam kome je ovo lepo" - samo su neki od mnogobrojnih negativnih komentara koji se na račun Aleksandrinog fizičkog izgleda mogu pročitati na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marinela

01.11.2018 16:28

Užasna je i prije i poslije. Glupača, bolje joj je uložiti novce u obrazovanje.

Odgovori 11 1