LUNA POTRAŽILA POMOĆ PSIHOLOGA nakon "Zadruge"?!

Autor: blic.rs

Zadruga

22.07.2018

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon rijalitija "Zadruga" oženjeni Sloba Radanović i Luna Đogani nisu nastavili svoju po mnogima nemoralnu vezu, a blogerka je nakon ljubavnog kraha, ali i osude javnosti potražila stručnu pomoć!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Idem trenutno na neke razgovore i prijaju mi. Svako kome treba pomoć, treba da je potraži. Na sve iz Zadruge ostavilo je dubok trag. Sa 22 godine sam doživela ljubav koju možda niko neće doživeti. Što kaže moj tata - filmska ljubav. Ali prošla je. Emocije su tu i dalje, neću da lažem, ali to nije moj Sloba. Moj Sloba je ostao u Zadruzi, a ovo je drugi čovek kojeg ja ne poznajem - iskrena je učesnica rijalitija. Više o tome u videu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ila

22.07.2018 15:55

Bravo.Luna, glavu gore i samo napred.... ti si dobsar čovek vrlo iskrena ilepa devojka.... ostali neka se pitaju, koji problem sa sobom imaju...da li mirno mogu da spavaju

Odgovori 5 32
Gagica

22.07.2018 19:36

Luni je odavno trebala pomoc psihijatra u Zadruzi. Sada ce se teze leciti ako je preslo u hronicnu bolest.

Odgovori 26 0
Djoka

23.07.2018 08:19

@Gagica - Luni moze pomoci samo smestaj i terapija u Ustanovi za lecenje psih.bolesti. Zakasnilo se za razgovore sa psihijatrom.

Odgovori 12 0