MILJANA SE UKLJUČILA UŽIVO U EMISIJU I ŠOKIRALA SVE OVIM POTEZOM!

Autor:

Zadruga

06.07.2018

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Katarina Nikolić ugostila je sinoć bivše zadrugare u emisiji "Zadruga - Narod pita", a među njima bili su i Zorica Marković, Marko Miljković, Radosav Stefanović Žuti i novinari koji su ih pomno pratili u najgledanijem rijalitiju u regionu.

Foto: printscreen/youtube.com
Marko Miljković

Gledaoci su im postavljali raznorazna pitanja, a onda se na veliko iznenađenje mnogih u program uključila bivša zadrugarka Miljana Kulić. Kako je Marko izjavio da sa njom ne razgovara i da su u žestokom sukobu zbog pojedinih novinskih natpisa, ona je imala potrebu da mu odgovori.

- Čujem da su svi tu, pa sam odlučila da se uključim. Ukratko mi rekla drugarica o čemu se radi. Iskrostila bih priliku da kažem Zorici da mi mnogo nedostaje i da jedva čekam da se porodim i da bih volela da je vidim, a Žutom hoću da kažem da idem na masaže svaki dan. Što se Marka tiče i što je izjavio da sam rekla da je klošar, ja bih zamolila Kaću da me zove u emisiju koja nije gledana, jer nije dostojan da ga ovako komentarišem da čuje milionski auditorijum. Ja tog nepismenjakovića ne želim da komentarišem koji je zahvaljujući drugima ostao u Zadruzi i ne mogu da verujem kome sam davala na značaju. Nije mi jasno zbog čega i kako, ali tek kad izađeš napolje shvatiš neke stvari. Nema potrebe da komentarišem nekog tamo sa kim sam se družila i ko se hvata za slamku samo da bi bio bitan. On se posvađao sa mnom ničim izazvan. On je shvatio novinski natpis da je klošar, ja sam rekla da se nijednom novinaru nisam javila niti sam dala intervju. Mada to da je klošar i to je delimično istina. Šta je uradio čoveku koji ga je zaposlio, pa sa njegovom ženom... - rekla je Miljana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Iako je Kulićeva priznala da je u kontaktu sa Slobodanom Radanovićem, novinari su bili inspirani da je pitaju o čemu su to razgovarali, a ona je otkrila da će on zapevati na veselju kada na svet donese bebu koju svi očekuju sa velikim nestrpljenjem.

- Sloba i ja smo pričali o tome kada će doći kod mene, on je i sa mojim tatom pričao. Kad se porodim on će da peva za moju bebu i vi ste na spisku. Pričali smo o tome, kao i o tome šta on radi napolju i kako se provodi u životu, jedino sa njim imam komunikaciju i sa Marijom Anom. Mislila sam da će mnogi da mi nedostaju, ali sam shvatila nešto drugo. Žao mi je što sam se sa Lepim Mićom čula jednom i sa Saškom Karan - rekla je Miljana.

Dok ju je slušao, Marko je ostao zatečen i vidno iznenađen zbog ovog poziva, a onda je odlučio da spusti loptu i na lep način joj odgovori.

Novinar je bio jako uverljiv kad je to pričao, ali ako ona tvrdi da to nije istina onda ne znam - rekao je Marko.

- Nema potrebe da kaže bilo šta, to je klošarski, jer opšte je poznato da novinari pišu samo istinu i da nikad ništa ne lažu. Ja bih da privodim razgovor kraju i da pozdravim sve koji me obožavaju - poručila je Miljana.

- Ispunila mi se želja da se javi neko ko ima ružno mišljenje o meni i evo, javila se Miljana. To je odgovor na sve uvrede, strašno, Miljana. To što ti pričaš da sam klošar govori o tebi, a ne o meni - odgovorio joj je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
gagica

07.07.2018 13:25

iksi je zabavna i interesaantna. Ali u razgovoru je vredjala Milana. Milan je to sa osmehom istrpeo.