MILICA PAVLOVIĆ UŠLA U ZADRUGU pa merkala dečka svoje koleginice!

Autor:

Zadruga

25.05.2018

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Pavlović ušla je danas u "Zadrugu", verovatno, kako bi zadobila malo popularnosti s obzirom na to da je poslednjih meseci baš i nema u medijima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ušla i ona... Milica i Nemanja

Ona je ušla u društvu novinara Nemanja Vujičića, a sve u okviru zadatka "Neobične pojave". Milica je u toku razgovora sa Nemanjom boravila u dvorištu "Zadruge" i otkrila da među muškim učesnicima rijalitija postoji momak koji je njen tip:

- Samo malo da šmeknem ja to telo, dobar frajer. Teodora je bila sjajna na Zadrugoviziji, bila mi je favorit - izjavila je Pavlovićeva dok je gledala u Anđela Rankovića i njegovu devojku Teodoru Džehverović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Pavlović bacila oko na njega... Anđelo i Teodora

 

 

Pavlovićeva je komnetarisala i ljubavni trougao Luna Đogani, Kija Kockar i Sloba Radanović, a otkrila je i šta misli s kim bi trebalo da izađe pevač.

- Ja mislim da bi trebalo da izađe i sa Lunom i sa Kijom, oni su baš dobar tandem. A uz Slobu mi najviše ide Ana Korać - izjavila je pevačica koja će posle ovoga verovatno biti neomiljena i Kiji i Luni.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Možda bude i sa ženom u vezi... Milica Pavlović

Nemanja je ovom prilikom pitao Milicu da li bi bila u vezi sa ženom:

- Pa za sada muškarci me privlače, ali ko zna šta nosi noć, šta nosi dan - izjavila je Pavlovićeva koja je očigledno otvorena za sve opcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading