EKSKLUZIVNA ISPOVEST ANINE MAJKE! Slomljena Mila raskrinkala Zvezdana, hitno pobegla iz Beograda: Plašim se da kažem šta joj je sve radio!

Autor:

Zadruga

01.06.2023

20:45

Anina majka Mila se oglasila ekskluzivno za Republiku nakon molbe svoje ćerke!

EKSKLUZIVNA ISPOVEST ANINE MAJKE! Slomljena Mila raskrinkala Zvezdana, hitno pobegla iz Beograda: Plašim se da kažem šta joj je sve radio!

youtube.com/Zadruga Official, Republika, Privatna arhiva, Printscreen Instagram.com

Komentari (6)

Loading
Max

01.06.2023 20:49

Posle Juse Bulica moze i sin Aca Bulic...marva,stoka,prostitutka,sa kumom Kacevendom

Pera

01.06.2023 22:50

Osoba koja je zivela sa ubicom, dilerom, pljackasem (znaci podrzavala sve to) ne moze biti dobra osoba.... zasto vec jednom neko to ne kaze, jednostavno je.

istina

02.06.2023 09:17

@Pera - Lako je optuzivati nekoga koga ne poznajes. Nije djaba izreka "dok sa nekim ne pojedes djak soli ne znas kakav je. Tako da komentri usporite jer ne znate temu o kojoj vrlo lako sudite.

Ina

03.06.2023 22:58

@istina - Nema potrebe jesti so kad su kamere " predstavile" sve zadrugare u pravom svjetlu, tako da smo ih VRLO DOBRO upoznali. Zvezdan je neizivljena budaletina, a Ana je tipicna droca sa VELIKIM ulicarskim iskustvom, veliki manipulator koji je ovog mazdohana zajasila i drobla 30g!!

mila

02.06.2023 09:13

Nije važna pobeda a pre ulaska sve organizovala,brine se da izadje živa i zdrava kao da je otišla u logor a ne u zadrugu i još uzela pare unapred.Po njihovoj priči Zvezdan je teški kriminalac koga se boje i nije smela da ga napusti .Pa što se nije obratila Aci da reši problem ako je tako dobra sa njim,eto umesto sata neka joj kupi stan i svi srećni.Aca pazi na Zvezdana,ovo su takve nebuloze da nije normalno.Jedva čekam kraj ,dajte joj prvo mesto da je više ne gledamo.

Sava

02.06.2023 11:38

Nakon dužeg vremena ovo mi je bio i jedini zanimljiv intervju a da je tema Zadruga i zadrugari. Bravo Melina, bravo mama Ane Ćurčić ! Dosadilo nam je više čitati i slušati lažne hvalospeve o nečijem sinu ili kćerci, lažna veličanja nekih ljubavi koje su održane kroz poklone fanova i nadom da će osvojiti prvo mesto baš oni, dosta nam je Takijevih kupovina automobila i stanova, dosta je i Janjuševih ispada besa i ljubomore što ja Ana došla jer dok sluša Anu svestan je da je sve to uradio i on svojoj ženi i to on ne može podneti a ništa ne može promeniti, dosta je i Carevog menjanja mišljenja svakog meseca i pokušaja manipulacije da se vrši napad na Anu jer Car se plaši da bi Ana mogla pobdditi Aleks, dosta je Miljamovog prostakluka i nebuloza, dosta je i istih pitanja Đedovića i Ivane jer se ponavljaju i isto pitaju u svim emisijama i pitaju isre ljude a imali su tu oko 50 zadrugara i najmanje 59 tema. Zato je Melina sa ovim člankom unela malo promene i pročitali smo ( ne hvalospeve svojoj kćerci ) potvrdu nekih priča koje su već iznesene. Sviđa mi se kako Đedović i Ivana rade emisije ali, sad se već ponavljaju, dosadni su. Pružite priliku i drugim zadrgarima, uključite ih u emisiju i kad ih nešto pitate o njima a ne o Ani ili Zvezdanu, ne dozvolite da ih Mića.. Marinković, Car, ili Vračević ometaju svojom dernjavom i prostaklukom pa oni odustanu od razgovora. To je najveća slabost voditelja, ne umeju da kanališu razgovor, isključe Miću i ostale napadače i bukače po dogovoru ( tu su Mikica i Janjuš) nego im oni vode emisiju kako žele i nametnu istu temu.