SLAVNIĆA JOJ NE OPRAŠTAJU! Anđelini roditelji presekli: Više nemamo ćerku, odrekli smo je se na Vaskrs!

Autor:

Zadruga

19.04.2023

06:45

Po kraju se priča da će otac Anđeli Đuričić da plaća garsonjeru u Beogradu samo da se ne bi vraćala kući, priča komšija iz Crne Gore!

SLAVNIĆA JOJ NE OPRAŠTAJU! Anđelini roditelji presekli: Više nemamo ćerku, odrekli smo je se na Vaskrs!

youtube.com/Zadruga Official

Komentari (5)

Loading
Melanija

19.04.2023 07:13

Pravite od Crne Gore nekakvu državu iz kamenog doba. Pogotovo Novljane koji su kao moreplovci sa Kolumbom i Magelanom oplovili svet i kao Marko Polo ostavili svedočenje. Narod iz bokokotorskog zaliva i nisu nit Srbi, nit Hrvati a pogotovo Crnogorci. Tamo su Srbi katoličke verouspovesti i Hrvati pravoslavci. Takva im je i nošnja, pre je mletačka nego crnogorska. Roditelji će uraditi ono što osećaju pogotovo što su izgubili sina. Ni komšije ni puk im neće oteti još jedno dete...

Vesna

19.04.2023 10:26

@Melanija - Niko ni ne pokusava da im OTME jos jedno dete ! Niti bilo ko omalovazava taj deo Crne Gore. Rec je o vrlo patrijalhalnim i vrlo postenim ljudima koji drze do svog ugleda koji ima je cerka svojim nekontrolisanim i ruzniim ponasanjem vrlo poljuljala i osramotila . Nemojte spinovati …. !!!

Relja

19.04.2023 07:22

lize usmrdjelog starcca,fuj

JA

19.04.2023 07:26

Apsolutno podrzavam roditelje ! Mozda bu sve bilo blaze da nije bilo vrlo eksplicitnih scena u krevetu, ljubljenja nogu , mirisanja prdeza, mirisanje njegovog smrada ispod pazuha, njenog strasnog ponizavanja i submisivnog odnosa u toj relaciji ,vredjanja Ane i odricanje od roditelja radi ljubavi rema ubici. I sve to mozda ne bi bilo strasno da je taj odnos drugaciji da je i on voli ,da je pazljiv ,a niije .Videli smo koliko puta je bio agresivan prema njoj sto fizicki,sto verbalno. On nju ne voli,ona njega smara sto je svakim danom sve vidljivije. Svi vide sem nje jer ona ima ozbiljan psihicki problem pored svoje slepe opsesivnosti u ljubavi. Tako je isto ganjala i smarala i Mateju u prosloj sezoni , ali je on ipak uspeo da se distancira od nje!

Tamara

19.04.2023 23:55

Roditelji su morali da je izvade iz ovog pakla jos onda na pocetku kada je pocela da se gubi. Sada bar neka uzme pare ako moze. Moja majka bi zubima ogradu skinula da me izvuce napolje.