PLAŠIM SE DA ĆE JE DEJAN UBITI! JEZIVO! Reči Dalilinog oca LEDE KRV U ŽILAMA: ZASLUŽILA JE TO, ALI MI JE IPAK ĆERKA!

Autor:

Zadruga

17.01.2022

10:43

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić ne krije da je očajan zbog situacije koja se događa između njegove ćerke i Dejana Dragojevića i proznaje da strepi da bi Dejan mogao da naudi Dalili.

PLAŠIM SE DA ĆE JE DEJAN UBITI! JEZIVO! Reči Dalilinog oca LEDE KRV U ŽILAMA: ZASLUŽILA JE TO, ALI MI JE IPAK ĆERKA!

printscreen/RTVPink, ST/N. Madndić

Komentari (5)

Loading
Selma

17.01.2022 13:06

Dlila je jpsihički bolesnik.Ona njega zlostavlja, bije, štipa i maltretira kada ga andjej samog da iko ne gleda.Ona je sto poto za Lazu. Kuroždera.razveli s se, šta ona ima sa njim, neka bude sa Carem i priči kraj. Medjutim ona bi da sedi nadve stolice. udario joj Dejanov novac u glavu, samo ga iskorišćava. Ona je isto psiho, jer ga je ona uništila.Tu ni LJ od ljubavi nema. Dalila ga je varala u braku, postoje dokazi za to.Dok je Dejan gradio kućšu sa majstorima jona e kresala par meseci sa Mirsadom iz Tuzle,koji je sve javno oglasio za medije uz napomenu da ima čak i snimke toga.Kad su se razeli,rekao je Dejan je dobar dečko, Bog ga je onačno progledao. Dalila ima "prljavu prošlost", ona nije žena za Dejana.Taj brak je bio samo za Šepak a ona je nastavila da radi iste stvari kkao kad je iala 16 g. Ona je zlo prema njemu najveće.Loš je ona čovek za nepoželeti nikome. Šta mislite G:dine Huso, da je Dejan vaš sin, a ona vaša snaha.Kako biste onda reagovali?Smimim tim, ona je vaš jproblem i lečite je.Dejan se vraća svojoj porodici, jer tu pripada.On je sa njom bio u tamnici.nikakav kontakt sa nikim nije mogao da ima,zašto, da ne bi čuo ko je i šta je ona.konačno je vreme da ga "bataljonka" zaboravi i da nestane iz njegovog života, jer ga ne zaslužuje.

Odgovori 41 5
Aja

17.01.2022 14:34

@Selma - Dalika će ozlediti Dejana, nasrće na njega često, štipa, udara, šamara. Dejan nju neče ubiti a Dejana su emotivno i psihički ubili Dalila u njeni roditelji. Huso savetujte ludu kćer da se makne id Dejana a ne da mu rađa sinove. Za većinu toga ste u pravu Selma, i ja sam čula da je Dalila problematična oduvek.

Odgovori 22 5
emina

17.01.2022 14:05

vasa kci nije ni ya jednog momka ona je otirac i nju treba tako tretirati

Odgovori 21 2
mina

18.01.2022 07:33

VI bi voleli da on bude pacenik i ubije nju nece stari njoj netreba niko da je sredi sama sebe ce da unisti od ylobe videcete

Amela

18.01.2022 12:00

Uzas STA jedna rospija moze da uradi ja bi nju bila sve dok je nebo umrtvila