KRISTININA DRUGARICA OTVORENO PODRŽALA VEZU SA OŽENJENIM KRISTIJANOM: Ona ne vara nikoga, nikad nije kasno za novi početak!

Autor:

Zadruga

22.05.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristinina prijateljica iznela mišljenje o postupcima svoje drugarice.

Foto: printscreen
Milica Šmizla, Kristina i Kristijan

Kristina Spalević i Kristijan Golubović ne prestaju da šokiraju javnost, a njihovi intimni odnosi sve su transparetniji. Iako je Golubović u emisiji "Pitanja gledalaca" istakao da jedino poštuje svoju suprugu, te da se ne planira razvesti, on i Kristina i dalje su nerazdvojni.

Tom prilikom kontaktirali smo članicu Kristinine nekadašnje grupe "Šmizle" i prijateljicu Milicu Ranković, koja nam je otkrila sve o poznanstvu sa Spalevićevom ali i kako gleda na odnos nje i Golubovića. 

- Jako smo kratko radile u grupi, bile smo na Australijskoj turneji i kada smo se vratile ona je nastavila svoju priču, mi svoju, nismo poslovno nastavili da sarađujemo, ali smo nastavili da se družimo- počela je Milica pa nastavila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Šmizle (@smizle_official)

 

- U odičnom smo odnosu, nekih 20 dana pre Zadruge bila je tu kod mene nekoliko dana, družile se, izlazile. Tada nisam znala da ulazi u Zadrugu, ona je meni dva dana pre ulaska javila kako ulazi, pošto je i ona tada saznala da će ući.

Pitali smo je da li su o nekim ukućanima pričale i pre Kristininog ulaska.

- Nismo pričali ni o jednom ukućanu, samo sam joj poželela sreću. Nismo imale vremena da to komentarišemo, dva dana pred ulazak je saznala da će ući, pa se spremala posle je usledio i karantin, pa nismo ni mogle da se čujemo. 

Milica Šmizla otkrila nam je kakva je Kristina privatno, ali i da li je Kristijan njen tip momka i napolju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kristina Spalević

- Ona je uvek bila vrckasta, pozitivna, luda. Kristijan i jeste tip koji bi je privukao i da nisu u Zadruzi. To je taj tip osobe koji bi joj privukao pažnju i idu mi zajedno kao par. Meni su skroz okej- rekla je pa istakla da poznaje Kristijana od ranije. 

Milica: ne vara ona nikoga, da se razumemo, ona je slobodna devojka i ima pravo da radi šta god želi. 

- O Kristijanu mislim sve najbolje. Mi smo bili na kratko zajedno u Farmi 6, i koliko sam mogla da ga upoznam on je meni skroz okej, nemam nikakvo posebno mišljenje.

Kada smo je pitali da li misli da će njihova veza opstati van Bele kuće, s obzirom na Kristijanovu suprugu, rekla nam je:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kristina i Kristijan

- Skroz sam zaboravila da je oženjen.  Pa ako je to stvarno neka ljubav, ako se stvarno vole, ko zna, nikad nije kasno za novi početak.

Milica navodi i da će podržati svoju drugaricu bez obzira na sve.

- Kao drugarica i koleginica uvek ću je podržati ako je nešto čini srećnom i ako joj je lepo, sad da li se ja baš slažem sa tim i da li smatram da je to okej to je nešto što ćemo nas dve razgovarati kada izađe- rekla je Šmizla pa dodala:

 

 

- U krajnjem slučaju ne vara ona nikoga, da se razumemo, ona je slobodna devojka i ima pravo da radi šta god želi. 

Za kraj je istakla da ne želi govoriti o ničijoj krivici i da će se svakako čuti sa Kristinom Spalević kada izađe. 

- Nije ničija krivica. Ne znam šta se dešava kod njega kući i kakav odnos ima sa ženom, da li je sve to marketing ili nije, nisam upoznata sa tim pa ne bih da svaljujem krivicu ni na koga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading